致富月供美股

1001 回覆
50 Like 21 Dislike
點解唔直接到你落盤個陣佢自動同你轉美金再落單
原來可以咁
其實我都想知得唔得
一般黎講應該無咁方便
希望可以快d有,有真係方便超多
Agger 懶人投資 最好自動每月過比致富 又自動轉美金 自動月供
好期待呢d貼心服務
上星期落旺角分行搞轉美股收費plan
坐Reception戈一男一女職員好有禮貌 幫我搞填form又好快手
我離開個陣仲幫我睇埋邊部電梯快d到提我等戈部
雖然我返到黎先知比你地cs同事老點左我落分行填form
我想問本身內部提存有冇得轉美金
內部轉帳不嬲可以轉美金 轉帳個陣自己簡戶口簡貨幣
i mean 港紙唱美金
定係要拎返出黎再入去remark佢
你哋常見問題最底嗰個聯絡我們
入面分行網絡條Link調轉咗
https://www.chiefgroup.com.hk/hk/cs

新界擺咗九龍Link 九龍就擺咗新界Link
郭董
我開左戶口,sms sd左登入資料俾我
但錯誤既,想問下登入名稱係打咩?
係咪G-xxxxx果個?
Email send 畀你的
係邊到睇個兌港元匯率 搵唔到
如果想兌完美金先入致富 係咪要開致富美金銀行帳戶先 係要落分行搞?
thx 多重貨幣户口係咪一開户就有 唔洗另外申請開
呢隻點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞