致富月供美股

1001 回覆
50 Like 21 Dislike
請問有冇月供美股BYND?
想問可唔可以經網上理財(HSBC) 轉美金入致富戶口
收到你公司電話,有幾樣野交得唔完整再補交,希望趕得切今個月月供啦
好快搞好,上次我申請即日有人打來叫補交文件,當日補完第二朝就搞好,可以買賣得。
今日 12 點前上網交晒所有文件,要幾耐先收到電話確認開戶?
yes, 已成功開戶喇
岩岩過數美元,但最後唔記得print PDF
得email (致富AC頭六個號碼) 同 匯豐 ref number 夠唔夠證明?
報咗,等明日通知
下次會記得留底
會唔會進一步搞下個app.整埋短倉。
岩開左戶,想月供美股,應該下載邊個app呢?
希望報數易 可上傳檔案 可以加埋pdf
郭董會唔會好似牛牛咁搞 FPS eDDA?咁就連數都唔駛報。
請問可唔可以用另一個個人銀行戶口(非開戶戶口,唔同number)轉美金落致富?
請問入左$10000入去之後
開完户可唔可以拎返出嚟
定係要長放起入面?
可以,有個選項剔,剔咗就開完自動轉返入銀行
監察表無得加美股,有無機會可以整到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞