黑警係可以攞到你WhatsApp同tg chat log

537 回覆
1227 Like 8 Dislike
成班五毛風向撚話搞獅子 明明就係班popo搞事 六個月啦仲唔識對準政權?
唔好淨係著眼係用咩方法破解部機到,可能就係用最原始既方法放鬼入群組
聽老燒講TG好似比臥底起晒底,所以呢排咁多單新聞都話用cap圖檢控

https://youtu.be/rIXkN_h5eP8?t=478

gartner mobile security係行內龍頭,獨立分析資訊安全嘅公司黎,我quote呢個thread只係想解釋翻knox嘅運作原理,就算你把握到三星手機嘅漏洞boot,你都一樣攞唔到knox入面嘅資料。我根據整合嘅資料黎講,ios係最安全嘅os唔代表iphone係最安全嘅手機。
都唔可以咁講,就算有臥底cap圖,如果有辦法鎖住部機/刷機,佢無辦法證明係邊個講緊呢d野,咁都做唔到證據
而家喺軍政府年代
武官大撚哂
講左最好有3-4部電話
唔好用真正果個電話 去活動
想知佢紅到乜程度
推多下啦

update OS + strong password = 保護個人資料
升ios13
小弟整左呢個po整合下可行嘅加密方法,可以一齊黎研究下
https://lihkg.com/thread/1789909/page/1
仆街 香港越撚越離譜
講個笑話:香港法治有險可守
唔可以響lihkg講idog壞話架
你比晒資料佢哋都唔信架
預左,呢類po就算係reddit,開係iphone版都係比人屌到上天 大家都係一知半解跟住跟人鳩叫iphone最安全android垃圾
幾年前係,而家未必。 蘋果嘅multilayer保護而家pixel同samsung一樣有,大家都咁高咁大獲得美國nsa認證,gartner 近2年嘅mobile security review亦唔見得ios係最安全嘅選擇
Sorry 借你小小位
大家捐$10 幫手籌錢告黑警 好嗎

許智峰 公民起訴抗警暴
[大家埋黎捐$10又好,告班黑警]
https://lih.kg/1789953
藍屍攞刀斬學生有哂片->2個月
後生仔俾狗搜到武器但冇指紋->1年
自己判斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞