黑警係可以攞到你WhatsApp同tg chat log

537 回覆
1227 Like 8 Dislike
用signal la
tg好似直頭登入就得 自動存cloud
搞乜鬼正經post都一個二個都不推文回覆?????
若果係Android機唔駛咁耐先拎到chat data
Facebook 會出賣你,佢可以 dump 你啲 chat records 俾黑警

所以建議用 Tg

利申:試過
FbI都做唔到既野黑警做到
即係可以任意砌生豬肉
之前咪言之鑿鑿咁話拉到d人會用槍射人製造混亂
Le d已經俾黑狗hack咗兩部機製造證據

之後告唔入咪造到告得入
咪唔濫捕囉
PUSH!
咁咪係囉,咁既然大家都假設無connection,點解find my iphone會有用而find my device (google)無用? 我有d好奇,因為我見你推iphone版
我就睇左avast話factory reset好似話多數無乜用,因為佢只係delete但無overwrite到nand flash,所以佢先sell自己嘅avast antitheft有呢個功能咁話
如果無connection,咁eradoo會唔會好d? 佢主打無連線都可以wipe(可以set 唔同嘅trigger)
邊度
成篇係講web 版有問題
有心人可以係web inspector 用api send 有毒message
整crash 個whatsapp app

仲有iphone 唔係破解唔到
d 口吻好似on9 ifan 唔識電腦
根本所有system 都破解到,只係時間問題
而且iphone 咁多人用,大把公司去研究
點會破解唔到google下都知
try try 先
你就傻,當年先達狗都破解到啦
係FBI 唔可以用不合法拎d資料
應該要睇咩an機呀話,我睇gartner2019年1月嘅總結,knox安全性仲高過ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞