黑警係可以攞到你WhatsApp同tg chat log

537 回覆
1227 Like 8 Dislike
Push
但係黑警唔知佢部電話pw
除非個msg彈出黎果陣睇啦 所以真係要熄左個功能佢
佢自己咪話咗係用XR囉
用超能膠癡佢?
其實就算個port爛左,d整機佬唔係都識維修咩? 癡翻新port落去塊版度?
佢話用XR
我意思話,若果無粒chips,支那真係會玩換NAND chips去讀
sim lock有Q用咩 有次唔記得密碼求其打上台話唔記得密碼之類 佢就幫我將個密碼變返原本電話公司預設密碼
Whatsapp backup係放icloud嫁...只有sim卡點會recover到呀
Cls 瞓左無睇邊個話香港法治吊緊鹽水
可唔可以告番班黑警轉頭?
Cellbrite 係最世界爆iPhone最出色既公司,以色列公司黎。

個人資料保障方法,就係不停追os update,同用strong password
大家講完sim card未
個人意見
講真 你係FBI你會唔會周圍同人講你解到
緊係扮哂野話解唔到 等人地以為好安全
之後捉左嘅人 電話入面全部夠哂料
Cellbrite呀柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞