黑警係可以攞到你WhatsApp同tg chat log

537 回覆
1227 Like 8 Dislike
iPhone 唔可能輕易破解到
應該要質疑番啲證據係咪偽造喎
咁咪入佢 不誠實取用電腦?
安全啲求其去鴨寮街買張英國台灣或者其他國家嘅電話卡
用呢個號碼登記WhatsApp/轉左你WhatsApp 個電話
用完之後掉咗佢。跟住用返平時用嘅電話卡

唔知咁樣幫唔幫到但未嘗係一個方法
同埋Whatsapp、TG o係application上都可以落PIN code protect,唔知佢有無落
買張太空卡,發夢嗰陣先用,本身自己張sim放喺自己張床到
Whatsapp都應該可以照用舊no
咁佢拎到張新sim都無用

呢個方法得唔得
佢可以強行取得即係可以改埋記錄甚至做假料老屈,根本就唔可以做證據,不過屌你老母成班紅底狗官肯定又話無問題
Cellbrite
push
要2FA啊
屌又9吹 香港邊有fruit of the poison tree概念 佢係可以用 但係你都可以質疑佢既可信性

(係某個資深大律師同我講)
究竟係 tg 問題定係 sim 卡問題
Push
其實雙重認證應該破唔到,睇樓主有沒set先知係hack定點,wtsapp其實輕鬆拎到,tg應該唔會

推到樓主覆

721 831 101 1111
Sim 已lock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞