黑警係可以攞到你WhatsApp同tg chat log

537 回覆
1227 Like 8 Dislike
IT狗教落:部機行得慢就鏟晒再裝
好嚴重
whatsapp server 冇擺history 架
an機係擺google drive
ios唔知
其實what’s app 好撚多bug 係要轉... 唔好懶...
睇你唔係it
whatsapp低加密易攞到紀錄
屌你係咪on9架 都話法律制度上無依個concept 控方依然可以送上庭 只係辯方可以用蒐證過程公正性有爭議黎講 然後再睇個官信唔信再考慮證供可信性

我放大啲
可以擺上庭 個官信唔信係令一回事 唔需要係單case討論蒐證過程合唔合法 只需考慮蒐證過程是否公正或會否影響可信性

既係例如佢就算唔攞搜查令就擺個偷聽器錄你講既野做證據 蒐證過程犯法 但係原檔依然可以擺上庭並有可信性 vice versa 如果佢私自偷左你部電話 雖然犯法但依然可以擺上庭 只係有合理懷疑佢偷左你電話之後有修改過其中內容 可信性就好低 但依然係證據

連登仔日日9吹害死人
都話唔關sim事囉
佢連mobile, web版都分開晒,好明顯係部device出事啦
佢掂過你部電話 拿到chat log... 其實有好撚多方法 但我個人覺得唔關電話事
係ps4入面既game傾計

記得之前英國差佬話咁樣做追唔到
講緊舊個d
唔係佢被捕個陣 人地whatsapp 佢佢收到個d
一個禮拜之後都已經唔係whatsapp server
tg wts都係用電話number登入
咁自然攞到你啲對話記錄
你好難快過班狗cut卡
sor 講錯
係一個禮拜都冇
send 唔出就30日
send 得出就無save
https://www.cryptlife.com/internet/social/hidden-facts-about-whatsapp
講左幾頁唔關sim card
隔一陣又出現
通話記錄同軟件嘅對話記錄兩回事呀話
Cls
1樓係寫對話記錄呀嘛
而且黃之鋒呢啲大粒野比狗勾線都唔出奇
喊出黎 靠依班垃圾革命真係食得屎 讀多啲書練下邏輯得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞