黑警係可以攞到你WhatsApp同tg chat log

537 回覆
1227 Like 8 Dislike
都話唔關sim事

所以班狗一買佢地software 就好易爆人地機
push
Android 機連security patch都要等廠慢慢build,我都未計unlock方法,真係要小心
Sim lock班狗應該都會打上公司
貓捉老鼠遊戲黎
其實有機會,而家D CCTV咁高清,睇到你隻手按個mon咩位,就等於睇人你個密碼。
所以一定要更新apple機
如果電訊商肯幫黑警,咁sim lock都冇用
屌 之前咪講過sim lock係保障唔到安全囉
淨係可以用嚟拖延時間架咋
popo要做你嘅逼電訊商出張新卡又得
扮你本人reset password又得
樓主仲亂pin個sim lock msg
一陣啲人以為lock咗sim就安全仲大鑊呀
我2部電話 一部帶出街 比得人睇嘅 一部收埋黎用

當然就算收埋用果部都做足安全措施啦
而家仲信香港有法治嘅人唔係on9就係弱智
保護好自己,phone lock, sim card lock, 加上wts同tg set pw
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞