[爭議]瑞典環保少女再次被踢爆

470 回覆
1745 Like 32 Dislike
因禍得福 正
人哋調轉頭睇都覺你任拎飲管老馮姐
講下又嬲豬,小氣到
2 3 都係可能倒轉黎講
睇你係咪想安慰自己
做環保 行煽情 真係難
連登成日有班on9仔鳩spin,兜得就兜
巴打,你啱
跌落地喇返渣沙
借少少位黎
[green]未簽唔好過聖誕!!!

冇時間啦25號截止,極度要人幫手!
https://lih.kg/1782422
睇黎我要串多次你條一毛

你點解釋條環保閪唔提比自己有坐first class

快點 好想聽你有咩新疑扭波法
以為自已好醒最好笑

我有追post 睇晒

你自己有無追post呀 炒車撚
啱 我支持巴打同官媒同一陣線 追撚住個細路黎屌

Greta Thunberg為「黃之鋒」得罪中共, 被中共官媒發動批鬥
https://lih.kg/1786333
話左你啦

真係天真過天真嬌

兩邊都係狗 你就爭住connect connect

最好笑支那自己都屌鳩環保閪

人地環保閪幾撚錫住支那 講野避重就輕

寧屌Trump唔比錢聯合國

都唔屌支那比人地高幾十倍炭排量

完全唔諗下世界格局發展

重以為自己大局為重 connect得愈多人愈好

笑到仆街
淨係識罵美國,對中國視若無睹,收皮啦
唔係
環保係自己唔想嘆,亦要所有人陪你一齊冇得嘆
活在象牙塔嘅一班朋友,自以為呢個地球唯一嘅問題就係太多膠袋同膠樽
條女係同間公司引發緊公關災難....

仲要依家係世界名人

佢唔踢爆條女好可能一陣俾人圍插

而另一面亦可以見到
其實條女都唔幾得人討好
都幾多人唔like佢

太假 times 既虛假野
已被收買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞