[爭議]瑞典環保少女再次被踢爆

470 回覆
1745 Like 32 Dislike
間公司想釋疑人哋對佢列車服務嘅質素

唔講以為overcrowded到
要乘客連人帶行李得個地板位
Ai ya
笑死,好心唔識英文嘅兒登仔就唔好評論啦,火車公司串緊佢虛偽都睇唔明
未必係100%串佢
而係佢個po多多少少影射緊條鐵既service唔多好
可能係咁忍唔到出黎射佢一炮保返自己名聲
假過閪 做show 者
英文唔識唔怪你
屌你中文都唔撚識
感覺下集gta應該有支線用呢條女啲野做提材
拉 真係樓豬嚟
飛一趟日本個碳排放都唔知係幾多萬支飲管,要環保首先係要減少旅行
環保同素食都係精神病人
火車頭等唔同飛機頭等喎
好似啲港豬港女呃like相咁
經過呢半年,唔好拎佢同港女比,咁係侮辱港女
唔理咩事
首先唔會俾like佢,更唔會弱智到晒時間開post屌佢討論佢,成個禮拜大把活動無人理
Iq300既連登仔浪費晒你哋智力傾d八婆低智娛樂新聞
屌咁都算overcrowded
DB成日delay有時多人到on9
https://amp.cnn.com/cnn/2019/12/15/europe/greta-thunberg-german-train-trnd/index.html

點解要搞到咁複雜
有delay/壞車先至滿到要坐地下,有返位就坐返頭等

同埋小小context:

Deutsche Bahn (德國鐵路)本身係德國都成日比人話班次唔夠/遲到, 所以德國人見到會都想屌Deutsche Bahn 幾下,所以Deutsche Bahn就出嚟補下wok

同埋

有飛(唔理你頭等定二等)唔等於有位坐,一多人搭嘅話隨時地下都冇位俾你坐,要企幾個站先有位。想包有得坐要加錢卑訂坐費。

利申:德國住過一年,試過Christmas搭 deutsche Bahn 要企2個鐘先有位坐。

唔係話唔屌得,但係真係唔知道你哋為乜而屌

光復香港,時代革命
要環保坐咩高鐵
有翻譯都睇唔明
佢坐頭等同架火車係唔係overcrowded 是兩回事!不能説她講大話!
德國佬真係好撚野。絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞