[爭議]瑞典環保少女再次被踢爆

470 回覆
1745 Like 32 Dislike
其實冇sponsor 佢
不過佢坐first class但係話人overcrowd 就好有問題
呢樣野分分鐘會俾人覺得部火車嘅first class同 其他class差唔多,影響咗佢公司嘅聲譽
條女機心真係重
The 16-year-old Swede, who was later upgraded to First Class, wrote on Saturday: 'Traveling on overcrowded trains through Germany. And I’m finally on my way home!'

The 16-year-old Swede, who eventually got upgraded to first class, shared a shot of herself sitting on the floor of a busy train travelling through Germany with the caption: "Traveling on overcrowded trains through Germany. And I'm finally on my way home!"

重有first class會用多啲電架?都係坐張凳架咋 去過德國未呀

人地出嚟支持gphone同香港人就好心講下唔好周圍樹敵 做人冇PR死得啦
ooooooooopppppppppssssssssss
how dare you

ok you win
我岩岩想講exactly呢句
又話overcrowded train 但坐頭等 點逼法都唔關佢事啦
解釋左 拉
人地撐香港人撐gphone就成班風向撚日日屌屌屌
你咪繼續割啲想幫香港嘅人 周圍樹敵囉
樓主pin pin佢
條女咪就係最無pr
其實呢樣都講左幾日
究竟係咪佢話撐之鋒同香港就當哂同路人
就佢做乜都唔屌得
定其實只係比一班佢本身嘅支持者拎黎做盲撐佢嘅藉口
我就覺得twitter做下野就算
唔洗追住佢黎奶咁虛偽
佢之後出聲屌柒中國再講
冇話要奶 但係唔好搞到自己藍絲level睇fake news炒車
ICE 頭等座位鬆d,位係 2-1,二等係 2-2,一卡坐到人數又少d,點會唔用多d電?
佢咁樣會令其他客以為佢地比左錢搭車 原來都要坐地下 公司形象會受損
我自己咁諗啦
1. 香港人呢半年唔係為左上Time 頭版而抗爭,上到只係bonus
2. 如果上到,難保外國唔會有d 獨醒撚話香港人唔和平blah blah blah,不過呢個係悲觀既假設
3. 但係而家上唔到,反而更多外國人去講述香港發生咩事,點解值得上Time,咁樣都係一個免費既文宣
你一個人唔坐係咪成卡都會即刻消失咗
重有上面都話咗佢係本身架車cancel咗,之後冇位坐咗幾個鐘先再被upgrade
唔好再炒車落去好冇
其實佢係冇咩理念
佢只係出黎叫各國領袖關注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞