[爭議]瑞典環保少女再次被踢爆

470 回覆
1745 Like 32 Dislike
炒車呀睇新聞啦
咁樣嘥鳩氣啦
我每日噴少一啖氣 都叫排少咗CO2 咁叫唔叫環保?
我覺得呢樣野應該要有個一致標準先得
如果叫人自己衡量 應該大部份人都wfc 甚至會反其道而行
就好似支那咁 整個有支那社會特色嘅環保出嚟 例如油綠色油落座山度就當綠化咗

同埋條女個問題唔係佢環保程度 而係佢做作 睇見佢比人踢爆啲野就覺得佢假撚到爆 食即棄大餐同屋企有貴皮具都唔係咩問題 屌你個閪洗唔洗撘頭等都要死返去影張地板相扮貼地 扮節儉呀
大佬佢咩身分
你有冇追post架
公眾人物post啲不實既嘢,佢特登影到自己坐地下,又話係返屋企事實係由瑞士去德國果程影既。人地公司以免被批評而公布事實去澄清返有幾針對個女仔?不如話個女仔本身想做9間公司先
善用不推文

佢就係被做神嘅人版
特登啦 未識處世
蒙昧我個小蘿莉不可原諒
我靜係覺得咁樣特登影張相上出黎好造作..
咁你同樓主一樣炒車嘔唔嘔心
唔好小器鬼咁咬住個細路
我地係對抗中共嘅歌利亞
唔可以咁柒
炒車啦
置頂唔該
冇話關
只係覺得連登對環保人士有種不必要仇恨
喂 咁飲筒呢 而家係邊個非黑即白呀?
Thursday, December 12, 2019
少女韓國瑜:環保少女 Greta Thunberg
https://www.died.tw/2019/12/greta-thunberg.html?m=1

Greta Thunberg 很會演戲,沒有知識,又是富豪裝庶民

基本上,她就是少女韓國瑜
屌,取消咗班車都未同佢計呀
買咗頭等飛都搞到要坐地下,
仲要影張相都俾你爆客戶私隱

本身麻麻地條女但係一單還一單
今次 DB 真係做的好撚柒
乜連登而家咁多文盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞