[爭議]瑞典環保少女再次被踢爆

470 回覆
1745 Like 32 Dislike
其實想影靚相姐
我又覺得冇乜問題既
但係人地sponsor佢提到唔提
就實在唔係咁好
唔識字就死埋一二邊啦
Contrary to their claim that she had spent the entire journey in a seat in first class, Greta said in a tweet on Sunday afternoon she had only been able to sit in a seat after Göttingen, more than four hours into her journey, and for the remaining two hours, before having to change in Hamburg for a further connection towards Scandinavia.

炒車喇你睇下自己條link寫乜
睇左個post先出黎7啦on9仔
How dare you

[你今日FC咗未] 全港最大的Fact Check平台已經推出了
https://lih.kg/1776631
偽善扮野拎光環都唔屌得
咁能野咪做環保精神領袖啦
樓主乖乖地就置頂
香港嘅環保撚都會帶個袋去買外賣,見到膠會嬲到食唔落,呢條女用就用即棄餐具
係唔識字定連少少字都唔睇下先?
噚晚見到就估連登仔會炒車
自己post條guardian link出嚟自己又唔睇
講咗最少六個月要fc

通貝里周日也在Twitter上回應說,她搭的火車在巴塞爾(瑞士)一站就取消了,所以她乘坐中轉火車的時候坐在地上。她說自己在哥廷根站之後終於得到一個座位。她寫道:"這當然沒什麼問題。我也從來沒說過,這是個問題。火車擁擠是一件好事,說明鐵路客運需求量大。"

係唔關個新聞事
只係唔明你地點解咁僧環保人士
弱智左膠係要選擇性失明下or扮下智障想擾亂視線
好似條女有自閉
意識形態嚟,特別你(條環保撚)身份
你仲要講:搭咗坐滿人嘅列車上!
但你又專登坐喺地上,好明顯你想話畀人聽:屌,無位坐!
我見佢係twitter有解釋過
當然我唔100%肯定佢有無講大話
佢一開始係坐地板
佢去到gottingen先有位坐
但DB個post強烈暗示Greta係全程坐first class
我就覺得作為一間大公司DB都幾唔得體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞