[爭議]瑞典環保少女再次被踢爆

470 回覆
1745 Like 32 Dislike
擺明就係想被人奉承捧上天個D自我中心女仔
會唔會係你對連登仔有偏見
火車公司擺明玩鳩佢
環保應該光脫脫
又炒車
間野真係衝出黎7
好撚肉酸
好肉酸呀你
有人扮窮 有人扮有錢
佢都比全世界人收咗皮,仲唔返屋企咩
無聊,快d拉番落去
除時再火車飛都係間公司送比佢
但係你用左人地既資源又要坐地下扮慘,
正常公司都要出黎講兩句
食屎啦環保撚
追post很累吧
話你憨鳩驚你嬲
港女同環保女都係咁鐘意出風頭同食人血鏝頭
其實佢有冇話邊程滿座佢要坐地下的?
成日話 FC 場運動到咗依家你班人都仲係人貼咩你信咩
你就智障
人地成編野撚有講坐地下,明明就咁講塔架overcrowded 火車返去,不過係地下影左張相姐
擺明火車公司睇佢唔順眼想做佢
恐怖嘅係佢後面嘅團隊, 造王者, 全部野都係經過計算, 有最污染國家唔指, 指特朗普 how dare you 做最大 noise, 同 time 呢 d 反 trump 左膠一拍即合
我完全明巴打你成套既logic, 好認同環保=/=過原始生活。但連登好多巴打一聽到環保就諗起無飲管,任何撐無飲管既環保就係原罪,加上依條女又搶左Times 頭版(其實係班編輯仆街),所以對條女冇好感,就算人地做錯少少野都要放大來講...

其實我覺得,我當條女真係偽善都好啦,但佢同Gphone 既互動至少唔係敵人,就算佢俾人踢爆,笑下咩算lor, 走去哂時間去針對佢,盞以為香港人冇氣度,一個十幾歲既細路女可能真係會嬲左香港。少左佢支持事少,少左佢針對大陸既影響力、壞左Gphone 既部署先事大。

由得個post 沉啦
boom,炒到飛起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞