從金融轉戰OL市場 堅持直播試衫吸客 上環開舖月賺百萬

547 回覆
94 Like 152 Dislike
勁多打手扮男人話d衫靚
會唔會咁bad taste啊
如果真心話呢d靚嘅男人,好心出多d中環啦
月賺百萬捐1萬 ,ok ? 當心意,多少唔好計!
拉去ig 一張入數紙都見唔到!

都不突止
85 612 一日罷市 都冇,1111 1112呢啲咁關鍵時間仲
夠膽死po d 開心 喜慶嘢
咪撚當人傻仔啦

黃佢老母!
再補充 抗爭已經半年
Ig賣衫大把黃店 真真正正有表態有付出
幾時到呢啲想食兩家茶禮 嘅人喺度混水摸魚
吹大個營業額 令到有人以為好受歡迎 咪會去買 多左生意
其實所謂設計師真係好撚平
我去泰國買衫 有啲OL衫幾靚 廿件咁買
個老細以為我做批發 問我批唔批佢啲衫
可以車我個招牌上去 扮係我設計

仲有我勁鐘意買衫都真係對呢間野買唔落手
啲衫好醜 狂係我instagram 賣廣告
擺撚到明呢篇係鱔稿
唔知佢係咪老作, btw 你老作完未 ?
全部都係客仔 同佢地買過好多張保單啦
抄款再搵打手上連登推post,on9同埋佢地係支那01篇鱔稿show既裙好mk,仲好意思吹到咁大

Btw 扮黃想食兩家茶禮既收皮
成班on9仔,同你地講個web design 同product photo 影得好

你班友都可以理解到我讚啲product本身既design同quality,又話狗公又打手

專業少少啦
Myaleshia

Myaleshia

Self portrait
Keep到兩年就可以上市
基金銷售5-6萬一個月
賣淘寶貨死撚開啦
自己出善稿拎黎柒
仲反而被人起底係淘寶貨+左抄右抄外國牌子
我懷疑呢個post 都係佢地兩個老細開 正話先比完錢喺支那01出鱔稿 更係要喺呢度食住個勢宣傳下 點不知咁多負評
taobao = $60 貴
IG網店 = $600 好抵
傻鳩女人錢真係好賺
其實咪又係搵D水魚男人賣單
唔知老細見到d抄款俾人爆晒出黎會點
抄款多到我po唔完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞