從金融轉戰OL市場 堅持直播試衫吸客 上環開舖月賺百萬

547 回覆
94 Like 152 Dislike
有啲妹妹仔可能真係唔識 見佢話自家設計以為冇死
點知就出事
呃人自家設計呢下太仆街
Myalesia ig好多相都係啲KOL同model著⋯
佢哋成日買名牌,真心無理由唔知啲款係抄
想像一下如果真係有女仔着住呢d裙去見客 實俾同事笑 明明就係casual𡃁靚妹出街裙
不過啲客做咗一次水魚 俾人搵過笨 下次就唔會再去
佢有兩層樓

何文田一號同銀海一號
同意但大把新水魚lol
所以從嚟唔幫襯ig shop
十有八九淘寶image search搵到仲要平勁多
咁我不如淘寶買
談及未來發展,馬可欣期望月營業額可達1,000萬元,使Myaleshia成為亞洲知名的時裝品牌。「國際定單正不斷提升,目前收入比例是7成來自本地,3成來自內地、日本、台灣等。」

1000萬?佢哋似係想學yeechoo 咁搵條大水魚入股?

試過買,cutting 太差使退貨了
我見yeechoo 係咁清貨
兩個都係fwd 本身都係有錢女 有個住喇沙利道
有冇多啲 source fact check下
樓主 pin 留言
幾百萬租一千萬都做唔到
因為個時香港人係跟歐洲名牌
而家係跟韓國 然後仲要係買爛鳩支那貨
2個之前都係做FWD
成條Team乜都係吹到大一大

依家做生意都係做保險咁宣傳
吹到生意好勁 搵人寫鱔稿
專搵笨7
1000萬快d搵個舊金融業同行幫佢香港主版上市集資或者引入私募基金投資者啦
Yeechoo依家做成點?好似好耐無見佢有廣告
我都算係買野精 成日上網買野
完全唔知呢間野
Btw 啲款好老套 似做唔掂博上報
捐19萬去星火先 考慮下原諒你
淨係見佢清貨大減價 唔見有廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞