從金融轉戰OL市場 堅持直播試衫吸客 上環開舖月賺百萬

547 回覆
94 Like 152 Dislike
其實你知唔知一條裙以MOQ1000計幾多錢

由佢地喺堅尼地城office幫襯到上個月,俾佢地呃咗幾次,真係完全失望,唔會再買。
買咗成千蚊衫,話會免費寄畀你,過幾日就拎第二個電話WhatsApp你,叫你上嚟攞貨,好聲好氣話寄返去之前個地址就得,就已讀不回。追咗幾日,明明online,就係唔覆你。到打電話畀佢地,好聲好氣咁問,先態度勁差咁寄返畀你。
買裙想買新貨,會話display係最後一件,但過幾日就post Facebook話有新貨。朋友都中過伏,仲要係店主馬可欣同林嘉慧親口呃。
為咗慳嗰少少錢就呃客人,完全當我地冇腦,已經唔係錢嘅問題,係尊重問題。
就算佢係黃店,都唔係一句黃店就可以呃人,兩個店主都係仆街。
完全係淘寶果種模式,
彷貨 搵亞洲人影相
當自家設計
收過寄貨十幾次 從來無試過俾佢叫上黎自己攞
一間抄人再扮自家設計既舖頭
就算黃到金都係冇用
次次都係你衝出嚟護主
唔好扮用家啦 好柒呀 老闆
而且根本係黃
85 612— 自己買開好多ig shop 衫都有罷市
呢間85 612 1111 po埋啲喜慶嘢 都痴撚線
黃佢老母。
《打錯字 ~唔係黃》

結論:咪當人傻仔。抄襲扮自己設計,仲要大陸做,藍扮黃,服務差。然後,俾人揭發晒啲事實就搵打手話我地係酸民。
Hi Rebecca
講緊佢個價加個0有突wo
Yeechoo 大水喉仲係咪阿里巴巴
仲要唔止一次係咁
上面有人話冇試過要上去攞貨,我只可以話佢好彩,冇俾馬可欣同林嘉慧當水魚,想知佢對我張WhatsApp cap圖有咩回應
我啲負評全部有圖證明,本身諗住唔買就算,但見到咁多人護航,真係忍唔住要提下大家勿做水魚
其實幾勁
又係乜都屌咗先,估撚到連登仔,根本就憎人富貴嫌人窮
model kol比錢比sponsor就幫佢出廣告嫁啦,邊有分依d
係 好恐怖
成日酸葡萄又唔抵得人地搵到錢
我覺得你咪照叫佢寄比你
如果網上買 本來就有得揀寄定上去攞貨
次次揀寄從來無試過被reject
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞