從金融轉戰OL市場 堅持直播試衫吸客 上環開舖月賺百萬

547 回覆
94 Like 152 Dislike
唔奇 唔好睇小女人 購買模式 狂掃
真係全球化嘅問題,而家一個香港有齊日韓ABC中國同MK fashion,我諗其他地方都有呢啲現象(或困擾)。
有無人FC個港姐蔡嘉欣係咪有份
大家幫幫手 推到佢收皮好無
不推文
佢地兩個每次post完 model圖都上ig story之後個個story就係自己上身 真係理想與現實既代表
自家設計到同ted baker 果條一樣樣?
睇佢放出黎幾款都睇得出廣州大陸料重要係抄名牌既布。
利申:時裝撚
藍店黎嫁喎呢間
仲要扮黃
仲要係sales唔係asset man
又變金融界
1牌都唔知有冇
抄襲=自家製
No offence啲衫好醜好leung
ted baker果件d lace pattern靚好多
佢假果件完全係淘寶level
金你老母融界
依個世代呀豬呀狗都話自己金融界
Sales仔又話係 落下盤又話係
死開啲啦

嗰兩個女人無恥到 抄人話自製
番中環唔會著喱d cheap野,款唔掂料更加似渣野
利申番ifc
D質地媽媽地 唔值呢個值 上過一次去 連試既意欲都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞