撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike

佢個直播d打手完全唔知做乜尻
唔同一個量級
最後仲要失場
請咁多打手 jm9 其實佢youtuber 生涯應該玩完
我估佢係個個都想痴但呢到應該係講緊理惠
擺明 I can’t find the right word today la
都有7萬幾subscribers
大j咁講 應該條友喺啲居日香港人圈子裡面搞事搞非
再加埋喺fb做怨婦 咩撚嘢男人嚟㗎
我估rie 一早知佢老婆啲衰嘢先拒絕
話開live 之後失場no show超肉酸
黃你老母 咩叫不分別不割呀

呢條撚樣7月就有開post講大j . 大j忍到今日呀

邊個分化呀 屌你老母
唔係佢係一個叫沖san(?)嘅人
咁咪可以合作囉
雖然ben自己應該係黃
相信係
我諗mai 應該都受唔少委屈 唔係大J應該唔會咁慶
邊撚個黎架 香港人係咪冇娛樂到要上youtube睇埋啲on9垃圾片啊
如果係熱狗
應該會死撐到底
啲片下下十幾20萬views
扮黃=\=黃 chong san good for Ben la
當日係啲人喺片下面留cm話想睇多啲mai
而家啲人關心周庭 佢咪開心share諗住大家放鬆吓
又係你哋當日叫啲youtuber比啲正確資訊啲細路
人哋唔make noise 邊有咁多人睇呀
唔想知 未撚幫佢紅
華記12月8日晩間直撃報導,今天重新組合男人幫大聯盟,成員包括(排名不分先後)小馬、黑超哥、大衛sir、何志光、高sir、梓敬、大隻man、william、冲san、華記,及一些唔出鏡朋友一起做驅魔人

啱啱copy返嚟想揾食可以好似何志光咁加入埋
成班冇個正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞