撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike
冇人識佢
是撚旦啦唔想革命社運又變咗娛樂圈你老味聽日有和你shop就冇人知

將收入80%俾星火
並就所有言論道歉同佢老婆一齊土下座
就考慮原諒
邊個benji ben gor我就識
日本仔一早比政府剝奪左政治能力啦
benja嘅片分分鐘以為佢老婆先係主角, 兼且條條片都好似好公式化咁copy and paste, 推佢老婆出黎似乎已經係公式
其實好耐無睇過呢條友d片
段段片都係港日夫婦乜乜乜,無內容又悶
但發現原來一直sub左佢,即時unsub
三島由紀夫真係文武相全, 要依家搵到佢呢類人都唔易, 再者嗰個年代有咁高英文水平嘅日本人算難得
https://youtu.be/IasOkulcDQk
屌你老母fb打撚左成大段字想send個下,佢關左個page?
好似啲藍絲廢佬成日話人收錢出黎咁
大J有去拍呢位支持香港日本人

真係高見立下

B某繼續做怨婦啦

https://youtu.be/zdg9nZY8108
唔接受私了?你班朋友叫手足還拖唔好打頭只打斷手腳我都覺仲得可以接受。唔俾私了?佢地俾人斬俾人撞個時你朋友有出黎擋?

攬炒都唔俾仲戇尻,打又話唔俾攬撚住一獲熟又唔得,咁你朋友想點撚樣?

話我分化都好,呢啲思維係撚黃係撚同路人?
插大J都當佢係私人恩怨
咁樣拉埋惠理 周庭落水就根本係分化撚黎

不過就算B生今次上左水我真係唔撚識佢
B生唔係神仙B,冇人識你啦,人起朵你起朵。
做男人做到佢咁都幾核突,日日成個怨婦咁jer鳩個其他youtuber
又推個老婆出黎搵錢,佢老婆一睇就知一副嫌棄香港既樣,
最新條片一開波已經嫌三嫌四話連剪頭髮都唔起香港剪,
咁撚巴閉就死返日本啦賤閪又要跟佬嫁過黎
一身藍底就唔好扮黃啦
題外話我有d覺得條友係想食軟飯,本身都唔知撈咩條女又戇鳩鳩咁跟左佢
而家難聽d講根本就係不務正業除非你紅到top幾否則唔覺得做youtuber係長遠穩定加搵到食
[真民主真好]蔡英文上國際美人youtuber 片 林鄭再搵官玩垃圾Fb live
https://lih.kg/1782932
係 今日終於知
我facebook已經比條乸型b block 左
係咩?
岩岩睇連個fb page就關埋
成日都話好憎香港,唔想留係度,咁咪返日本縮番落你老母個閪度囉
周庭講得最啱,啱又好唔啱又好,都屬個人私怨
大J覺得困擾大可以dm Benja屌柒佢
公開屌放佢出嚟受審根本 wfc
申: Benja係19小器兼有中傷人,不過大J作為T1,我諗公眾對你處理事係有期望

Fb摺埋?
我覺得冇問題
咁屈周庭rie
公開屌先啱
唔撚識佢喎sor9ry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞