撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike
內容大概講咩
N5程度 睇唔曬
此po已被搬去娛樂台
睇大J YouTube / Fb 完全冇跌仲升緊就知民心所向

你依啲歪理分化撚無功而還lu

屈鳩抗爭係做生意都係私怨我無野好講
係b自己拉抗爭黎講喎而家
你唔好強詞奪理好無呀
佢搞埋周庭同惠理啲其他人都唔可以公開屌唔通要返屋企自己捐入被斗先俾講?

咁都係強詞奪理咁其實無討論空間啦
話佢哋6月開始已喺sns唱衰我哋,
有啲人覺得我哋大蝦細,並妒妬佢sell高價日文教材,
但其實佢老婆藍扮黃,不斷拍片為自己利益呃觀眾。

仲要將為民主運動盡力嘅志同道合者(refer 大J rie周庭)説成利益集團,又將恩師(大J)當白痴,半年來不斷開名狂鬧。其實今次我哋反駁都係迫不得已。

大家接力,我去食飯。

請睇埋Mai ig comment
好精彩
日本人都直接閙
Mai堅嬲
其實真係冇人識佢
Thx ching
重有講,大j因為發聲,影響到佢地嘅收入同安全。佢地絕對係有付出,但係俾兩個掛住癡人黎揾錢嘅話係為生意。
佢地私底下有揾過大j同rie san合作,但係因為佢地誠信有問題而拒絕。
人地點反擊都要問你意見?
你邊位 傻仔
支持benji
佢fb已摺
黑暗兵法都唔work
咁就唔原諒佢啦
我無話要佢要接納我嘅意見
要你批准 駛唔駛向你申請不反對通知書
我係傻仔 你都係咁上下
不要把自己看得那麼高
大J就係計過
知佢會失去大部分sponsor(要喺大陸做生意嘅邊個敢用佢?),即係$,
但會得到香港人嘅心,

佢都忠於自己
所以我尊重佢
最好啦傻仔
睇你個款比popo恰完仲要同人道歉果類黎
原來B開channel時冇方向有人教佢 但依家就不停俾佢唱衰既人 就係大J
周永痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞