撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike
真係變態cls
個公公啲口吻用詞 真係嘔心到仆街
唔講藍定黃
14分鐘片咁撚多廣告就知食屎狗黎
連登都有人講過
【極危險!】切勿盲目祟拜日本人 平野玲子
https://lih.kg/1553939
同支那人一樣
大J唔多出現老婆

Andy都係間唔中 我見佢都係以自己住日本做題材

反而個Benjamin啲片又悶又條條都見到佢老婆
“大家好歡迎大家嚟到第七屆youtuber格鬥大賽
我係大家嘅節目主持人芷鹿泥馬”
如果係右翼就要屌
不如屌埋avi yemini啦
其實佢真係冇乜潛質做youtuber 過日本揾份工應該適合啲
andy哥老婆 恭子其實幾鬼cute同搞笑
而且恭子都真係有交流 學下廣東話咁

相反momoko有啲悶 純粹覺得佢老婆真係悶
拍片嗰時正經到呢完全覺得佢同佢老婆根本唔洗食呢行飯
政治問題佢唔係香港人我唔會怪佢
主要覺得個Benja on9多啲
唔知佢係乜水,先唔理佢乜撚野立場
岩岩走去search佢channel隨便撳條片睇左一陣
估唔到香港人中意睇D咁樣嘅片乜撚野剪頭髮、日語教學、直播back up都有人睇
睇到你班傻仔subscribe like養到佢肥肥白白就覺得好好笑
唔緊要
我到而家都唔想知佢究竟係乜水
敢硬憾大j 呢條撚屌都幾夠薑
件垃圾無料又鍾意葡萄人
又鍾意用自己既低賤既人格質疑人地係咪真心抗爭,以己度人
死去打份牛工啦,睇死佢遲早都比個臭西老婆帶綠帽
desk仲好意思衝出黎話教人
笑撚死
周庭呢番說話有大將之風
咁佢明面上的確係黃 所以佢就算私底下係小氣私怨撚 道左歉就算啦
石房有send j圖性騷擾自己友 最後班傻9藍絲都冇割席啦
我唔係話我地都要做到呢步 我只係話既然佢都已經道咗歉 咁呢種情況下我哋係咪應該對自己人寬容啲呢?
集中反火力係撐狗暗星方面唔好?
我N5都唔會咁錯啦
Benji & Momo同andy哥都先後出事
諗起之前睇到有篇文,話日本人對社會運動D思維其實只係另類藍屍
有時我會諗,如果有日日本發生類似今日香港既衝突
警視廳痴咗線咁武力鎮壓,係新宿涉谷鬧市TG放題,又係D大JR站亂打人亂拉人
唔知日本人會點應對?
會一如以往繼續犬儒?
定係個個渣把武士刀同黑警玩天誅人斬?
香港D男仔又冇服兵役又舒服慣啦
咁又點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞