撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike
姐係無端端俾人屌、俾人話抗戰係生意都唔應該出聲?
佢太撚想紅,太撚想上位,
但又唔自量自己根本唔係做 youtuber 嘅材料,
所以眼紅人,攪到自己噤撚肉酸
但係大丁果次話佢一日未同佢簽紙
一日都唔係香港人
人地都暗示得咁明顯,好心佢就識做啦
藍到黑,正仆街
無啦啦被人屌叫有責任?
你係咪痴左線
全部都唔能係好人, 個個唔為利益食空氣呀, 完
人性如此, 所以其實無咩問題
係喎
搵唔返
篇道歉文都無埋
迖犬做乜衝出黎
無達哥的鐵粉
又無大j的多粉
比自己情緒控制行動 有冇低能d呀
Youtuber 失言形象插水好多時道咩都冇
個ming仔有40萬粉都做左人板比佢睇

真係太蠢
佢由6月就屌人,屌足半年就唔係情緒失控,係人格 人品都非常差。總要屌周庭係為“生意”。 我屌佢2公婆仆街冚家剷。

豬扒老婆 仆街老公兩個快啲死去日本做社畜啦,佢老婆成日扮曬野,咁鐘意日本就未係香港生活啦,正碌柒。
7月幾開始屌大j 大j依咖先屌鳩佢
Mai IG岀左千字文 有冇人可以簡單翻譯下大意
https://www.instagram.com/p/B6DG917pQ2p/
可以搞到出名含蓄嘅日本人都直線抽擊
B 先生有D料到
你的導師 Benja

愛日文多於動漫的土生土長香港人,從未到過日本留學或工作。
憑一己之力,由對日文零認識自學到N1合格,從入日資公司到娶日本太太。

連超市都冇做過
從未到過日本留學或工作都可以做賣點
估你唔到

咁 A0 處男自學咗 30 年 AV 係咪可以開班教扑嘢?
跟返你邏輯
1. 人地話你老母做雞話左你幾個月
你忍左好耐先屌返人 你都有錯
因為一隻手掌拍唔響
你唔屌返人咪無鬧劇

2. 抗爭者唔抗爭咪無事囉
一隻手掌拍唔響 唔反抗咪唔會搞亂香港
你反抗就即係雙方都有責任 兩邊都有錯
你應該要俾人打俾人強姦都唔好反抗
因爲你反抗佢先會更大力
一隻手掌拍唔響呀
笑撚死
個FACEBOOK PAGE自己收埋皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞