撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike
日文屎唔屎就唔知
不過佢好似自修考到N1 ,應該唔會屎得去邊。
不過條撚屌開埋online video日文教學,仲要收到貴一貴 ,又唔係日本留過學,又唔係日文major,又唔係日本生活工作過, 真係好佩服佢咁都好意思收到咁貴 仲要有人肯補佢, 老實講出面日語學校學都平過佢,仲要係有經驗既導師。不過聽講有人話中伏補佢既日文course.
唯一係有個日本老婆
不過稍識日文都知佢啲日文相當流。

至於N1

有日本老婆日練夜練都考唔到就好去死了
我諗大J日文應該仲好過佢
人地起碼日本留過幾年學先
好過
點都好過個濕鳩Benjamin 先
,雖然我都有睇大J片
但大J起碼有實質行動
呢條Benjamin 淨係一條陰險小人 眼內淨係諗出名上位
點都好過個濕鳩Benjamin 先
,雖然我都冇睇開大J片
但大J起碼有實質行動
呢條Benjamin 淨係一條陰險小人 眼內淨係諗出名上位
之前指鹿泥馬條片話佢應該會摺埋

估唔到又出返嚟呃飯食
冇得比
推 一齊dislike佢新片
又出番黎拍片喇
條撚屌仲有面繼續出片 真係當乜事都冇發生過 當香港人係善忘架喎
大家唔好唔記得睇清楚佢為人係點
佢唔係同香港人同一陣線
大家keep住report佢個Chanel 直接佢收皮
趁疫症復活
唔好比呢條撚屌番生la
當日佢講既說話間接悔辱埋理抗爭既手足
屌原來又出多條
正皮多負皮10倍
D人善忘 真係當乜事都冇
仲未睇清衣條仆街同佢老婆真面目

睇都睇黃色youtuber 真心為香港發聲既YouTuber la
例如Bob叔個d
其實佢哋啲片好悶
我睇Alfred and Kit好過
用app block
dislike條片 順手report條仆街個channel 就啱

Benjamin 同 Ming仔呢類youtuber真係一律永久blacklist

真係有必要開個youtuber blacklisted 名單先得
大家認清邊d 應該follow 邊d唔應該
ming仔又幾忍到
11月到依家3個月都隱形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞