撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike
咩Benji真係唔識
達狗就話識啫
理惠經理人出聲,證明benja講大話
其實真心失9望

講到明 唔會再企香港人嗰邊
咁都畀你塞到和理非嗰名畀佢 係得嘅

我相信和理非極呀 都唔會因為私了而講得出唔再企我哋嗰邊
講得出 就肯定黃都無黃過

我真係唔知邊個盲撐
我認同唔需要將「黃」嘅門檻提到天光板咁高
但!你「黃」嘅態度要明確+一致 係基本!

我話知你藍扮黃 但你扮得就做戲做全套
你藍扮黃賺得黃絲錢 就預咗跪到底
唔好漏口風畀人知 唔好陰啲陰啲想食兩家茶飯/留尊嚴畀自己

咁樣先可以鞏固黃色經濟圈
你擴大個圈個門檻係唔需要咁高
但你鞏固個圈就需要話畀人知如果想喺個圈立足
你態度一定要黃到底

縱容態度曖昧 立場不明嘅呀豬呀狗喺經濟圈生存
遲早會玩死自己

都係嗰句
你藍扮黃唔好畀人知 你面嗰浸做足我話知你
但你咁撚柒畀人發現咗 就無可能
本身係咁既人咪會咁諗野囉
唔係想要整死佢,只係唔明個邏輯喺邊姐
即係人地唔同佢拍片但同第二個紅啲嘅人拍,就所有野都係一盤生意?
咁佢都真係幾小氣
唔知佢咁諗嗰陣會唔會覺得對唔住前綫嘅手足呢

至於唔同意私了呢樣野,我個人從來都冇期望過一個日本人會同意呢樣野
相信好多和理非都一樣唔同意,只係基於不分不割嘅原則,佢地會當睇唔到
我覺得抗爭咗咁耐,呢樣野應該要識了
最嬲佢屈周庭做生意,完全係屈。
其實啊B君每條片開頭個到。同 ryuuu tv 好似。有冇人發覺?
Agger
佢唔拉周庭落水都可以話只係youtuber之間嘅私怨
無啦啦燒埋周庭係做乜鳩
根本完全唔關佢事
生日慶祝吓都俾人話係生意
睇出口日語啦,咪撚畀錢佢賺
扮黃可恥
生意論根本係以己度人
仲話真黃?不了
Benja同佢老婆柒下柒下咁 為錢扮黃 youtube界楊明 仲要講大話 背後暗箭傷人 已經係有人格問題 返屋企攬撚住個傻系老婆過世啦 一個傻 一個扮傻 幾撚襯
佢根本係借佢老婆把口去屌柒香港人啦 仲黃條鐵咩

如果你自己都唔認同果套野 聽完安慰完條女就算架啦 點會post出黎
拉, 無論點都好都唔 好推上去
講得邊有咁多抗爭 即係佢本身都認同佢自己係做緊一盤生意
wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞