撚屌Benji千字文不開名回應大J:不奢求大家原諒

798 回覆
660 Like 57 Dislike
借一借位

https://youtu.be/VBu551WLnss

有個日本仔做咗5分鐘定格動畫,但冇乜views ,內容係話個日本仔用少少玩嘅心態嚟香港睇示威 點知俾人鳩拉咗。佢好有心都有詳細講香港示威背景, 都幾cute, 12月29日upload上youtube, 但竟然得37views
依家升到300.

忍唔住要做tweet

https://bit.ly/36CC5h2

RT pls

佢有twitter不過未見有提段片,大家都可去感謝佢
https://twitter.com/kakerun_shoten
之前有人提過佢個樣奸到爆
真係利用人
Details?
茄喱啡
啱呀 正撚樣
又話會道歉 結果直接潛水

但youtube同ig無del 即係遲啲會上返水
其實又唔明點解佢del fb
可能因為fb講過會道歉 但而家又唔想道歉

同埋呢件事起因都係有人cap佢fb啲「投訴」比大J睇

諗諗下其實好多人唔鍾意佢先會一出事就一沉百踩
垃撚圾,根本係自己頻道攪唔起,埋唔到堆而小鳩氣
出左新片
扮若無其事
今時今日仲去澳門唔慌好人

竟然正皮多過負
放棄唔到呢份收入所以選擇重新出發

唔知以為佢係啲咩好幫助到疫情嘅職業
Ming狗仍潛緊
此夫婦佢做乜騰到del fb?
大家Report 佢個channel la
仲唔肯收皮
大家都認清佢份人
唔好再睇佢channel
又佢收皮
依家睇嘅都係佢死忠
個個讚
唔好唔記得條友 唔係淨係單打大J咁簡單
仲話抗爭係一盤生意,佢咁都講得出口 根本悔辱抗爭緊手足, 佢眼中爭係諗住點上位點出名點揾多d錢, 佢兩公婆成日唔鐘意香港呢樣個樣 但又要拍YouTube target番香港人 又唔快d死番日本 。
唔係自己人 , YouTuber 好似食店咁分黃藍
佢講得出咁既野已經代表唔係黃個邊
永久blacklist 呢條撚屌!
佢話周庭、rie所以大J先出聲
佢一直有不斷單打大J 網上有人cap左圖
大J都忍左佢幾個月先出聲。
單單呢件事 已經睇清佢本身份人格係點,
大家唔好比呢d撚屌翻身,佢唔係自己人
唔好做香港人la 死番去做日豬
睇大j、bob叔都好過睇埋呢d唔撚係同香港人同一陣線 又冇營養既youtuber.

話時話 好似未睇過BOB叔屌過呢個Benjamin ,
之前Ming仔單野 ,bob叔都有屌佢。
而且佢啲日文好屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞