[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (44)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
基奧上半年飛馬短約,唔講啦

陳肇麒 2017– 香港飛馬
鍾偉強 2016–2018 香港飛馬

how dare you?

更令鍾偉強激動的是,這個苦候兩年的入球,是在他之前兩季效力的飛馬身上取得:「相隔兩年再入波,更是倒戈,令入球更有意義,對飛馬入波,想向舊東家證明,之前兩年不用我,是他們的損失。」
今季入得1球,走去串個入咗5球嘅
有咩咁好
講真一隊國家隊平衡係好重要 入得籍就係自己人 次次同你搏命踢完之後 一句要扶持後生 就當人condom 棄用 同支那人有咩分別 今次入選名單老中幼都有 仲想點? 前鋒唔用基奧雲尼 你睇下神射手有邊個本地用得落?
chan7有
真係無乜邊個會反省
但係踢十五分鐘差晒腰
上個世界盃外圍賽,比人屌到改STATUS
全中啦
唔擺你踢正選點都有原因
係你實力的確未夠 仲要心態咁差
可以唔識架,冇話一定要識但你作為香港隊未正式退出既球員都唔留意下港隊動向,有咩人踢緊,隊友有咩習慣有咩踢法,反而退出左港隊既豪歌仲知得多過陳七,起碼知強仔係港隊入過波同埋知踢閘/翼

屌,其實佢冇女同張林芃米又係回族,仲有幾個維吾爾同朝鮮族,咁佢d血統又好撚純?!
咁其實helio話就話身高186,但佢跳又唔夠人高撞又唔夠人撞,得個高治,係上場叫做打返好d姐 之前。。
最核突係突登扮唔識麥栢倫
又得罪佢咩?
非羅系
廣東隊唔敢黎香港

當輸3一0囉暫你老母緩啦
仲想變廣州踢一場過
講起入藉 gw真係用盡左班入藉兵最後既光境
法叔丹尼小明師辛祖艾力士
呢堆得返辛祖入到選 但麥狗上任咁耐好明顯唔用佢
開5個鐘會得出個咁on9嘅結論
其實芬蘭佬係入藉本地之間既平衡算做得幾好啦
唔少新仔有機會上位踢主力,要反就反佢啲戰術
有就有 但計埋機票個d好甘下
而且未必有中日韓職咁賣座
睇下邊個肯包底
係澳門人
咁幫台灣送中同埋搶住教蝗國隊呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞