[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
嗰時好似去左7日左右
咁你計
6 晚酒店
2場波飛嘅錢
同埋來回機票

平唔平就真係唔知

不過一踏入奧脫福個場
係真係會激動到眼濕
撐左隊波十幾年, 睇左十幾年
每個星期都喺電視睇嘅一個好熟悉嘅地方
到真真正正企喺入面
個心情真係好難形容

未去過嘅巴打們
快d 儲錢去一次
Stadium Tour 已經好激動
尤其係喺更衣室出嚟企喺球員通道
真係好似夢想成真咁
細細個睇住雲佬史長老
到後期睇c朗朗隊
再到依家睇馬梳ddg
都係喺呢到出場
好激動
正常既爵lin係溝通到既 認同第一個賣都唔係 清左一代先 下個到佢

現場睇個感覺完全兩回事,上季去睇主場去修咸頓,場波最後反勝3:2,我開心到差d係女朋友面前喊出黎,雖然冇得睇靴里拉同搵佢拎簽名,如果香港唔係發生呢件事,應該今年都去多次
認同 種感覺正到
球場真係好宏偉
rojo mata jones呢啲,你自己諗啦
重諗住下次去先再搵靴里拉簽名,點知今季走埋
如果果晚贏波,返到市中心好多人會唱歌慶祝,如果12月去重可以睇埋聖誕市集,仆街柒婆搞亂哂我個安排
好想去
去,如果唔係香港呢場運動,我都會去多次
唉屌嗰晚我都贏波架
不過要趕落london
行過曼市啲聖誕市集
算特別 佢唔係集中一齊 而係分散十幾個點都有啲攤位
周圍都買到Mulled wine飲bratwurst 食
講起都想整返件
我香港>倫敦>愛丁堡>曼市>香港

我鄉下仔未試過行聖誕市集
我個陣曼市-愛丁堡-倫敦
愛丁堡真係好撚靚
去紐倫堡個個
英國個啲得個食字 同埋買野
德國個啲有野玩 有表演睇
Amsterdam/London個啲有冰溜
冇錯真係好靚,但冬天去果時一落機零下唔知幾度,凍到鳩都縮
我係香港>倫敦>曼市>倫敦>香港
新人留明
岩岩上2個星期同女人去左法國-英國蜜月找數自由行
我去左主場睇對熱果場
3日後再係酒吧同一大堆鬼佬隊住啤睇埋打吡
果種感覺果種開心興奮真係千金難買
特別係打吡果場鏝86分鐘入波果時有個鬼佬大嗌come on blues
我地曼果邊即刻齊心對住佢大嗌COME ON REDS!!!!!!!!!
到吹雞果下成班又嗌又跳 望住鏝果班好似生意失敗食左2舊屎個樣
真係永世難忘

早2日返到黎就好似癲左咁係咁搵機票酒店同7/3主場對鏝既波飛...
去之前係咪爬番最區有講去奧脫福睇波篇野
係英國唔敢著波衫出街,唔敢去酒吧睇波
好簡單,如果唔係買A級賽事,可以入會再上網買,多數買到
我stadium tour行到入更衣室已經開始濕
去到球員通道諗起簡大帝傑斯雲佬佢地都曾經係度行過出去球場
我忍唔住滴左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞