[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
4號果晚贏左熱
出到去沿路返酒店都好多人唱歌慶祝
搭tram果時成車都係紅色
好滾動
我睇完熱之後搬左成個MEGASTORE返酒店
之後對鏝果晚我笠住頂有LOGO既冷帽入面波衫出面黑色有LOGO HOODIES入酒吧
一入到去就畀曼迷拉左去曼區
我上年睇完即係趕火車返london
成架車都著住我曼波衫
仲有人唱會歌好興奮
入會係英國果個定香港果個
如果唔係買A級
先入英國 再入香港球迷會
經香港幫你買
到時拎英國張會員卡就入到場
係咪就咁去官網到搞就得我真係咩都唔識
做左十幾年最迷 呢d都唔識
MANCHESTER UNITED have been given a boost in their pursuit of Inter Milan striker Lautaro Martinez.
The Italian club’s CEO Giuseppe Marotta has opened the door to the Argentinian striker making a switch in the summer.

國米主席竟然俾佢走
搶馬天尼斯呀
大佬啱啱先水完國米
而家帶佢d人走肯定天價
英國嗰個就anytime 都得
但香港嗰個通常休季先做到
其實搵香港嗰個係貪佢幫你搞掂哂d野唔洗煩
又可以2有d join 佢嘅球迷活動
因為通常官網放飛都係好少好少咁放
仲要開波前兩三個禮拜先放
所以上年我就廢事煩
搵球迷會搞
連埋我total 好似有8個定10個人一齊入場坐
同聲同氣咁囉 大家一齊講廣東話又現場睇波
不過你預左d 位就一定唔係好靚嗰d
嗰日我𥄫過前面個球迷嗰張飛係官網hospitality package 嘅飛嚟
我估應該球會set 好哂嗰個section 全部都係俾我地呢球迷會/買呢d package 嘅人

嗰場坐呢到就睇住普巴球助跑廿秒都射唔入嘅十二碼
拿玻璃炒安76請加度數
上星期對熱狗

官方membership以年費計?
一季
你依家買嘅話即係得返半年用
Shakhtar個taison幾好波
一月搞掂dani olmo
唉屌喺歐洲exchange緊 但就唔到時間去英國
睇見你哋去Old Trafford啲相搞到我都好想去

個次我係開季前去
得stadium tour
好想現場睇波
今年四月去咗朝聖
大米真係好靚仔
佢同馬達bb都好nice
好想再去
人地未必肯黎 條友擺明要正選
木狗只會買到diuli lomo
4231個1咪佢,多個人係到前場又可以鬆動d
雙前鋒就話啫
LM自己一個冇人幫肯定俾英超後衛屈身形啦
Martial+Martinez幾好FF
Harvetz 小技術幾好 但無吔點用他身材搵食
同埋積極性好似唔係好大
反而同隊個Diaby好搶眼
摩蛇回塘啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞