[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
Beatles 過馬路條街喺london 唔好去肝池搵
今年新年想去睇波
Join睇波團好定自己去好
第一次去英國無乜經驗
未去過 睇波團好d
#mufc have weighed up a number of central midfield options, with Saul Niguez and Donny van de Beek amongst them. The club will use the money from the sale of Pogba to strengthen the midfield #mulive [mail]
Liverpool係得個碼頭可以行下
welcome back lkk
原來麥湯傷左冇去photo shot
曼聯上場英超「曼市打吡」擊敗曼城後,紅魔鬼老闆格拉沙家族對賽果非常高興,唔止向領隊蘇斯克查大派定心丸,支持佢留任,更加準備於下月冬季轉會市場大開水喉增兵,批准蘇B最多可以簽入3人,將會主要集中收購中前場球員。
根據英國《每日郵報》爆料,曼聯勝出打吡戰後,球會聯席主席祖爾格拉沙約見蘇斯克查,高度評價佢嘅領軍能力,表明無意換帥,仲會投入資金買人。
祖爾格拉沙之所以咁興奮,除咗曼聯成績有改善之外,亦因為贏咗打吡戰,令批評格拉沙家族嘅聲音大為減少,老闆梗係開心,更加願意開水喉增兵提升實力。

據悉,格拉沙家族已經落「柯打」要求總裁伍德沃德全力配合蘇斯克查,進行買人工作。球會有3大人選,包括今屆歐聯入咗8球嘅薩爾斯堡射手夏蘭特、馬體會中場沙奧尼古斯、阿積士中場雲迪碧克。
曼聯一早想買夏蘭特,蘇斯克查執教莫迪時期,一手提拔夏蘭特,大家都係挪威人,如果蘇B開到聲,相信呢位19歲新星願意追隨恩師,估計夏蘭特達8600萬鎊。
至於馬體會中場沙奧尼古斯技術全面,比賽勤力跑動,攻守兼備,正係曼聯最需要嘅中場核心,特別係保羅普巴一直想離隊,簽入沙奧尼古斯足以代替呢位法國國腳。
不過,25歲嘅沙奧尼古斯同馬體會毀約金達1.5億歐元,想買佢並唔容易。
因此,曼聯亦有打算收購阿積士進攻中場雲迪碧克,呢位22歲荷蘭國腳係阿積士打入上屆歐聯4強嘅功臣,皇馬一直想收購佢。
隨住兩位阿積士隊友法蘭基迪莊、馬菲斯迪歷特今夏分別轉投巴塞隆拿同祖雲達斯,加上阿積士今屆歐聯分組賽出局,雲迪碧克都希望離隊,佢今季荷甲上陣14場入5球及4次助攻,身價達6500萬鎊。
曼聯要喺下月一次過買齊呢3人,的確非常困難,但只要簽到其中1人,都可以令球隊攻力大為增強,對爭入英超前4位非常有利。

夏蘭特00後
簽晒3 個都不得了

最好順手賣走鐘斯 馬迪
樓主...............
白lin平均一場一次低級錯誤
其實識英文自己都搞得掂喇?
都係 睇你想唔想搞囉
你幾大先?後生嘅話 唔怕一個人去嘅~
自己去啦
慳番唔跟團既錢可以去mega store 瘋狂買野
好想去睇一次現場
好可惜當年潮聖果場豬波 不過真係好正
補強到攻中同買到後備前鋒已經差好撚遠
預左馬仔 好易傷
https://youtu.be/eFkwoST3TSI
呢條友個Channel有講點係官網買飛 仲有介紹過曼市 可以參考下
起碼要馬仔 + 老坑 + 未熟新仔三個輪先會穩定執行到而家個戰術
Martial+?+Greenwood
其實咁踢法福頭同占士都未必頂得耐啦, 冇輪換加場場係咁爆, 前場起碼補到個中鋒都可以叫馬仔客寸左右替工。
我要VDB 好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞