[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
B級賽事成日要捕住 雖然佢話sold out 但都會陰啲陰啲放飛出黎
A級飛要抽 比賽前唔夠一個月先知結果 冇得提早plan
呢度成班有錢仔係度扮窮
有錢仔扮窮
基佬扮直
真係咩人都有
有錢仔扮窮
基佬扮直
真係咩人都有
Red Bull Salzburg's Erling Braut Haaland has arrived in Dortmund along with agent Mino Raiola for talks with Borussia Dortmund, according to RN. #BVB #RBS
去一去多仔
20M變80M
傻既咩 點會話俾人知有錢架
住畢架山但話俾人聽住公屋大有人在
事實 佢去德甲 對佢發展都好 多仔又是爭標分子 又比機會後生仔 我是佢都去多仔啦
躝啦 師父都唔跟
當務之急
我覺得係中場多過前鋒 ..
是咪得我對妹仲有期望
stretford end唔貴 反而係少位
所以volland 完全幫到佢 如果佢夾到馬福既,買佢返黎打攻中位都得 馬仔可以吸怪得黎 護波又好 其實講講下又幾岩我曼踢
感同身受
同女去睇係咪要整兩個membership入場?
佢黎好想睇曼區百屌 好似當初屌英冠仔咁屌
兩翼兩閘又唔識出波 幾千萬買番黎要人餵先識踢
Dani Olmo not bad ah
到時出返黎carry就大把人含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞