[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
同英國佬吹水唔係講天氣就係講波
Manchester United have officially opened talks with Jesse Lingard’s representatives over a new contract. Ole Solskjær wants the English midfielder to sign a new four-year deal as part of the British core instilled at the club. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
佢可以喺曼踢到31歲

27歲啦 放售好過啦
Man Utd send head scout Marcel Bout to watch transfer target Erling Haaland against Liverpool

係就快d買
#mufc are very interested in Kai Havertz. Bayern Munich were ready to offer €90m but it would not be enough for Bayer Leverkusen and a lot depends on offers from other clubs #mulive [@cfbayern, sportbild]
真係值咁貴咩
連迪路夫 點睇同鄉 奶共環保膠嬴左香港人
唔撚係下話
英人+青訓+老臣子+冇人會斟
點會賣到?
佢同Jovic上季係德甲好巴閉 Jovic就去左皇馬
由佢完約咪算囉
想像唔到第時幫佢搞紀念賽會係點
法蘭克福 一個轉手就10倍
睇ig d訓練相好似聽日會full team上陣
我屌你咩Sob.....
難得差唔多甩手又嚟多幾年
我都覺,既然第一次去,點都行下曼市景點,我就留左五日,上埋湖區
我都放下毒先

我覺得祖域孖住賀拿一齊用先勁
好似約基同高爾一定要同場先特別sharp
係咪好撚貴 同要預早幾耐book
嗰次臨天光到london
得一個officer
淨係問我嚟做咩
我話依家趕火車去曼市
最後俾埋酒店confirmation 佢睇就搞掂
反而出左海關買電話卡先同條友講波
我話去曼市睇曼聯
佢即刻好認真咁講
There's very big news in Manchester!!!
心諗唔係有咩大意外呀嘛
佢話Man Utd just lost to Juventus last night
我即刻
其實自家青訓+人工又唔算貴+唔扭計+英人+隊內隊外形象正面+三場決賽入波幫手奪冠+真曼,真係諗唔到賣嘅理由,就算要清人,第一個都未輪到佢啦
我嗰時跟睇波團
去左李城作客睇一場
同埋曼聯主場睇一場

全包連機票連酒店連哂乜乜柒柒好似2萬左右? 唔太記得
咁樣算平喎 如果全包
會問你黎做咩,去邊幾個城市,每個城市留幾多日,住係咩酒店,係香港做咩職業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞