[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
好撚蝕
占士右邊係咁出, 係中間馬福連P有一個識搶點
買個識搶點 識背龍hold波嘅中鋒 好過買個SS
背龍有馬仔 前鋒真係未去到好撚急切性要買人
但中場一攻一守兩個 就真係好需要買
整啦 唔貴 方便好多
睇Stadium Tour又有半價 都慳咁啲啦
前鋒其實好急
馬仔成日傷
傷左冇替補
老鼠拉龜又冇得變陣
你可以飛照抽黃牛照買
如果抽中咗咪到時去到舉牌話有飛放
而家占士勁多橫出波, 都冇人識接應真心可惜
原來又係拉奧拿...
即刻唔想買
同埋多仔而家無正前鋒用 佢去應該大把出場機會
佢一定plan 好 德甲做跳板 再去豪門 到時又可以賺多筆 經理費
其實去曼一樣可以跳去豪門
木仔仲會好肯使agent fee tim
週薪又肯定高過德甲
最大問題係俾唔到必然正選位佢啫
所以我覺得係佢本身唔想黎,多過肥佬搞事
後生仔 去德甲 壓力無大 又多正選

在曼聯 踢差少少 就會日日被人攻擊
對弱隊可以試下綠木踢前,馬仔打後半格
成隊搶點接兩翼傳中 最好應該係綠木
打弱隊 真頭打442
馬仔 綠木
福仔 費特 麥湯 占士

瘋狂攻 反正 擺個攻中位 無咩作用 馬仔又會拉後拎波
普巴復出, 加埋占士同AWB出波, 供應應該都OK嘅, 但冇人食到
當佢係first touch好D 嘅LKK 咁用都夠
日韓雙星打唔到中鋒, 馬仔傷咗都係碌柒
普巴
出番黎都唔知咩表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞