[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
28先係球員高峰年齡
係美斯c朗包皮呢d彈左出左黎先多左expect 後生仔peak early
你要佢去到呢個高度係無可能
但如果係好似以前翼鋒時期既jm
其實都好使好用
佢都係似香川咁鍾意攞波做配合
不過work rate高 防守都成日見到佢
國家隊冇大迫就踢中鋒位 踢法似假9
返球會就通常踢兩邊 有時會踢下8號位

利記就應該啱用既 做下前面三個後備
或者變陣踢十號位都得
曼既話都可以做反擊專員

不過講真 呢類球員好實而不華
點會有領隊唔鍾意
我覺得曼聯係要買呢啲球員多過盲追Sancho呢啲大牌
我覺得佢係英超打邊唔夠速,唔夠撞,唔夠好扭
好似香川係耶子手下打邊咁
猁又冇10號位俾佢踢
頂綿龍打假九背龍,以佢身形又未必hold到波
唔知高普會點用佢呢
我針對緊你話佢潛力高呢句啫
你話佢好使好用我冇意見,我完全冇睇過佢踢波咁濟
Erling Braut Håland's main priority is playing time, and he is concerned that it would be limited at #mufc with Rashford and Martial there. United and Juventus are prepared to offer a lucrative five year contract #mulive [@FabrizioRomano]
我曼d人玻璃做 實有得踢
Håland簽Dortmund都唔奇,除左出場時間,
Dortmund出名價岩就放,過幾年想轉會都易d
前場3個位 踢到既得馬福占
你黎到4個爭3個 咁都唔夠出場時間踢到你嘔都仲得
我潛力既意思係覺得佢係英超可以站穩陣腳
而家係曼聯有穩定發揮既人我淨係諗到麥湯awb
睇過佢幾場奧運
Son腳風唔順個陣都係靠佢鳩衝鳩爆
放過麥湯啦
佢又踢唔到翼 前鋒計埋綠木係4個爭1個位
亞運先岩
馬仔成日傷 體能又唔係好 咁都覺得自己爭唔惦真係咪撚黎
亞運carry嗰個好似係黃義助來 黃喜𤌴踢親國家隊都好似係食咗屎 但睇佢踢歐聯又真係踢得好嘅
今朝先傳去多蒙特
而家又變翻我曼同祖記
btw祖記快d簽chong
洗唔洗full team呀
驚輸??
屌以為呢個係亞運個條
Sor柒左
11人名單都未出就知full team?
肥普黎未
黃喜燦都有踢
黃喜燦好難捉摸
前季已經初出茅廬
上季借去德乙踢漢堡都係食晒屎
估唔到今季返紅牛又踢得起 仲玩弄VVD
Source 話曼聯有爭過南野
曼聯正垃圾
緩緩飄落的楓葉像思念
晏d 去睇波
本身以為淨係得青年軍睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞