[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
通常係包廂出面有個區係淨係包廂區嘅人先可以坐
唔會困咗你喺包廂入面睇

但係一定無咁好氣氛啦
要氣氛真係唔好入奧脫福 靜過圖書館
你去間bar度睇仲好氣氛
前鋒華實習完
有冇手足想3月一齊去睇打吡
我睇完熱同鏝好想再去睇
但我搵唔到飛了
臭福pkm
主場有d位真係好撚靜
冰人同凱晴又好似幾襯
我睇個場係hehe做世三保鏢
黃喜燦唔係中鋒黎既咩
日韓 兩星 拍個挪威仔 打3箭頭
兩個都應該類似 翼鋒 /輔鋒 打法
艾歷臣咁廢直接拎馬迪同佢換啦
反正馬迪都用唔著
福頭叫做打翼都交到下貨
梅拿基沙文嗰啲完全踢唔到
Haaland要去德甲點解唔去red bull隊?
Hospitality package 只係比賽前 or 後 可以係red cafe 食一餐
之後會叫返你去外面坐 tier 2 嘅位
我個人覺得唔值得
同埋我地近年頻頻換帥換戰術
買個作用單一嘅球員番黎好難適應
我自己係Facebook join 咗fact value group, 啲人會用fact value黎放自己去唔到嘅飛
當然你睇大戰可能會貴小小 但都一定平過你上網食炒價
上次我買都係50£ 坐tier 2
可以係個group 到再fact check 下條友
我買咗幾次 so far 都無問題
當然你係officer website 買一定最安全
不過提供個alternative way 比你參考下
睇黎Garner今場又正選
呢條友比盡咪新gibson
明明上場歐霸Levitt傳控波底心理質素都好過佢
唔明點解蘇b俾咁多機會佢但唔俾levitt
呢條友淨係識係咁橫傳後傳
呢場唔傷正選首名出線就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞