[不能忘記不要放棄]曼聯終極FF轉會新聞暨黑警政府死十世全家吹水區[736]

1001 回覆
11 Like 37 Dislike
我曼D人去哂荷蘭冇得投票
屌睇錯, 拉
有無真曼今晚睇幻幻
Here
睇垃圾TVB仲要死入黎貼
你死撚左去算啦
要佢不如搏M子 做支點一流 係驚太老打唔起
簽黃喜燦啦
夠快
平平地簽
應該會好似james咁有驚喜
黃喜燦有咩特別
Erling Braut Håland is considering offers from Borussia Dortmund and RB Leipzig but is expected to hold talks with #mufc and Juventus before deciding his future. The team that buys him will also have to pay a 'hefty' commission to Mino Raiola #mulive [@FabrizioRomano]
仲有希望
快 勤力識入波既波牛
感覺有潛力過而家曼堆青年軍
如果踢得起
痢狗又可以當自家版兒子
順便發展亞洲市場
仲有1個月24歲喇喎
Huh?!
Daniel James 終於可以抖下
24講到好老咁
P仔23歲 但唔覺得佢可以有幾大進步潛力
但黃喜燦身體質素唔錯
應該可以應付都英超
同埋佢呢種球員都係當佢role player/ rotation
平平地試下無妨
曼唔可以習慣成日大大舊舊錢咁簽一個人
只會愈簽愈overpaid
睇球皇片似打法幾似kagawa,都係打中鋒後面10號至9號半位
好多禁區頂配合,俾直線,後上入禁區射門
唔多兩翼突破,更加唔係打中鋒背龍hold波
望落似岩踢曼仲多過猁
24歲唔老,但翼黎講24歲潛力通常都差唔多到頂
平平地試下係ok,但我唔會預佢有好大進步囉
猁唔係買日本仔咩?
你老母又chong
無levitt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞