Foodpanda 步兵/單車兵/車手 (11)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
步兵表示不了 咁L麻煩
屌熊貓個奶

尋日1745-1945葵涌步

1715 Ready冇耐就響機,去Life@KCC, 諗住發達啦,點知惡夢開始,返唔撚到去葵芳接餐,來來去去都係喜屌那瑪拉亞山丘陵地帶(石籬石蔭)同葵涌邨來來回回,行撚到腳跛淨係做左5單2010完工,臨尾一單葵涌邨行去石蔭路拿餐1.4km, 叫耳筒撚轉走就兇鳩我要停我賽30分鐘,屌佢老母
求接今晚1800至2000荃灣步兵
再求接聽晚18號荃灣步兵2000至2200
宜家過咗點半,如果我選擇班次,會唔會計我缺席/遲到?
選藍色嘅即使過左鐘都唔當遲到,之後即時打咭就得
下次等有我個區可以試下
唔明點解人賣米線佢賣米線,人地就5分鐘搞掂,譚仔/三哥就非繁都至少3個字
報更係報成日定可以揀時間黎報
唔怕唔夠90% 接單率咩
利申 新手panda 昨日繁忙時間接左三張拎曬先去送
太耐冇做比佢停左
係咪要重新做返個入職?
其實做步兵,可唔可以用外掛?唔講邊個知
有理由轉走唔當拒單,唔影響接單率
佢個app内置計步器可以check到你行咗幾多步,所以踩慢啲係無用架
過1k轉走唔扣接單率的
如果你驚住冇單可以做埋,我冇意見
你點知的
呢啲又唔係咩新奇野,大把app都做到
試過有客服打俾我話我行得幾十步但移動咗幾百米,問我係咪車手報錯步兵
想問下有冇投訴熱線
個系統真係好膠
攞咗第一張單嘅餐彈第二次張單
又冇得唔接 唔做又會扣
焗住接 跟住攞埋第二張單
又彈第三張畀我 又唔接唔得
袋嘢重都算 同cs講嘢仲辛苦
問佢彈返上張單畀我同我講cant do that
要講到明明白白先知我要乜
好啦 攞到個地址 又彈返下張單出嚟
即係點 想扣我錢?
啲單未送完就彈彈彈
有冇咁趕?
攞住啲嘢食送過去第二張單都凍哂啦
熱線就無喇,唯有喺支援瘋狂開單
有冇荔枝角嘅步兵清?

近排孖單多唔多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞