Foodpanda 步兵/單車兵/車手 (11)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
換左新電話,dl唔返roadrunner,求教
過1KM 要同Cs講先踢到單?
啱啱出糧單得70%接單率 好撚嬲 平時冇踢單
第5組係咪永遠無更
你唔係過1km之後就咁按拒絕下麻?
而家新入係咪得翻自僱揀 無底線無單就收皮
執更or辭職重練啦
係,好多人番全日都可以一日過千

我自己淨係番夜晚7-9 都平均一個鐘$80-100
邊區 天水圍我追下post見到有d無單有d就keep住有
但明明時段差唔多
可以咁講
佢都會sd email通知你仲差簽約
份糧包埋陪cs傾計
係咪每兩星期會reset個接單率
到左間餐廳仲要等45分鐘先出到貨
冇得用ahhh 仲有咩code可以用?
岩岩打完卡響公園坐住等
無啦啦話我 Out of Zone 停我更
橫掂今日都做夠數
當提早放工返屋企食飯算
no show一次係咪已經無更拎
遊行完返嚟又做兩粒鐘
今日先做左張富瑤閪單
我上到斜路轉左係榮瑤樓,要入到去裡面(要密碼進入)先搭到lift喎

咁我見轉右仲有樓梯行上去,果度仲有冇lift架?
今日好似foodpanda 個gps 出事
好多人明明係個zone入面都話out of zone
個系統唔識派單
搞到d單張張遲勁多
講開又覺 七點臨尾果兩張單一接已經負緊時間
到八點打完卡 坐到八點半開波已經話我 Out Zone 停更
本來目標做多四單
Sorry 冇講清楚
係行右邊啊 唔係入榮瑤樓
唔知佢個 GPS 定我個有問題
岩岩 56 分解封
即刻就彈張單比我
同間店個距離應該正正係我頭先坐緊個位
我屋企距離間野成公里
佢 Show 個 Location 百幾米
屌佢老味,唔夠人到連車手單都畀埋步兵,天一送天慈
我跟人3尾入左榮瑤樓搭lift到G/F

但右邊之後仲有樓梯上喎,lift響最入面嗎?
除左麗袓路46巴士中途站附近有lift上平台外,我唔街街市入面有lift落新葵街嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞