Foodpanda 步兵/單車兵/車手 (11)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌熊貓個奶,尋晚葵涌2000-2130步,我1930打卡ready,去到葵芳地鐵站就派張麗瑤上崖閪單我,叫耳筒撚轉單等左兩三分鐘又唔應機,見到條隊有pickup就拿拿聲按dropoff就地正法張閪單,然後立即pickup啦

等pickup等左10分鐘後個耳筒撚先覆番我,佢cancel左我等緊果張,屌佢個奶

半個鐘之後又派番張閪單同一餐廳地址,焗decline咁就扣左acceptance rate

唔知道我最初鳩pickup dropoff果張閪單會唔會計番我錢,定係會減番單錢

android機accept order版面睇唔到客人送貨嘅地圖釘真係麻鳩煩
想問大家cod單要幾時入?入幾多錢?我仲未收到email/tg通知
我都係
同耳筒仔講Cancel嗰下佢就搞掂
通常隔一個禮拜既星期一會出email叫你入,例如今日既COD 就30號出email
留意下垃圾郵件,佢有時會飛左落去
無單做義工
今日仲要去到8點半
譚仔例遲 座底15分鐘
有冇人做緊東涌 知唔知依家係咪要送埋滿東
其實做foodpanda送一單有幾錢收

失業中 想搵野做
如果冇返到自己要求咗既更會點?
有無panda telegram group
上個po頭幾個覆
想請問屯門區步兵多唔多單?
利申:新手想星期六、日返pt
熊呢邊有冇出席率呢樣野
定報左兩粒鐘一定要上足
中間唔可以離線
想離線就同cs講電話冇電/肚痛唔舒服依類籍口
通常佢都幫你停更
返唔到工就將你果更放返出黎
如果唔係太近打卡時間/西更
通常都會有人接
no show 會影響成績表
成績會影響你既組別同揀更時段
唔知係咪因為冬至,今日好多人放更
新仔熊貓留名
做左幾日
想問下兩個鐘 3,4單係咪正常架
同埋有時拎左外賣無啦啦彈多張出黎係咪一定要接左先睇得返上一張送去邊?呢個有d on9
係咪賺唔夠三百蚊?
新人
今日一係無單,一有就重到pk......利申步兵
聖誕做冬,將軍澳減到得返35蚊
大家一齊唔好接,等佢加價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞