拍左六年 分左半年 放唔低

342 回覆
138 Like 48 Dislike
算啦你呢d臭雞
係要出去比d衰男人玩殘先搵番個毒L埋單
好行夾唔送
多謝你放生左個好男仔!
樓主,算數啦
一隻手根本就拍唔響
無人和應既愛情
終有一日都會放低
其實你想念既只係一段回憶
你想念既人一早已經變左質
只係一隻臭雞!
講得好好
真係好好

樓主仲咁後生
比心機拎first hon喇 唔好再諗條女了
畢業個陣會拎畢業證書讀埋自己個名好型架
我條仔係

你咪比佢出去玩下囉
到佢見到你有改變就會搵番你復合
當然 冇人知3年後 你會唔會識到條女比佢更愛你
冇人知3年後 佢會唔會變闊西要你埋單
自己話事到時你可能已經唔愛佢
睇番3年前既自己會覺得自己傻傻地

加油 咪再放負 打撚死你架
出去幫下手足 識下前線女仲好
22歲A0,同你一樣讀科大曬銀時
今日有去旅行 不過和理非only
我唔係曬銀時呀
遊行
如果真係覺得佢唔會 就真係唔好再呃自己啦

會好辛苦
我好明你依加既感受,每逢翻工做野interview,我個人本身無乜信心,呢幾年有佢陪住我過每一關先捱得住,但最後都係要走 當初我地仲講笑咁話如果萬一將來分咗手我地會點,結果我真係癡撚咗線
Same here
兄弟努力追反佢
我都係拍左5年 大家都係初戀 一樣22歲 分開2個月 大家都當結婚對象 但係大家讀緊書 冇男仔會肯定比到佢信心...但只要多一年我出黎社會出野 大家儲錢就可以 但佢就同左愛佢多d既人一齊左...仲要係30歲 比人乘虛而入到 一直到知同年齡拍拖 女仔諗野成熟 所以一定係搵個大個佢既男人先比到結婚既基礎佢...而我先岩岩畢業 但自己5年黎都冇做好珍惜佢 比唔到結婚既信心佢 雖然等佢分手 想再搵佢復合 但係點都會介紹佢已經同過其他人一齊...點解唔等埋我...
我仲好愛你
我同ex , 分開過 , 一齊有另一半 , 但一齊出軌揾番大家 (叫拍拖2.0?) 之後我同個個男仔分手 , 我ex同另一半分唔到 因為個女仔有情緒病不斷話要跳樓分唔到手 , 然後我頂唔順冇叫到分手 但係冇再揾佢 . 但係我地2個會耐唔耐update下大家 (都持續左2年 , 但冇話tart番著真係普通朋友咁相處)之前發完夢會makesure大家safe ..... 8月個時左右有個男仔話想同我拍拖我推開左 , 因為我好驚好驚 , 雖然我知個個男仔都好錫我既 呢排見番佢我又tart番著咁 , 岩岩知道左佢有新女朋友 我個心好痛
同得其他人一齊左 佢就選擇呢條路 亦選擇忘記你
唔好掛住一個唔再屬於你既人
佢已經唔愛 投入新生活新感情
但我仲愛 唔會再信人 比人哄幾句就一齊
一直唔會想拍拖 但又忘記唔到佢 先最辛苦
請問分手係咪你提出
唔係 但中間分開既樽頸位 我有一次機會可以選擇氹番佢 再盲信我 但我選擇咗冷靜一下大家分開
佢都講過唔會再信人唔會拍拖 真係喺佢身邊一直有好多男仔鍾意 我就係太信佢 俾佢繼續同佢地聯絡
分左個月 就即同我女友表白 承諾乜乜乜我以前比唔到佢嘅野 大家男人都知咩料啦 見到佢同返個咁嘅男仔一齊 就好想珍惜番佢 但真係一切太遲 成世都會後悔
真心建議
唔好搵佢啦。
可能你哋真係一齊太耐 一方話分手
另一方答應就係咁話分手就分手
有時冇得返轉頭
現時拍唔拍拖都係隨緣啦
我覺得佢搵得另一個
都知佢俾人攻陷咗 已經係人哋既人
你接唔接受到佢可能已經同人哋一齊冇幾耐已經扑左

你依家朝思暮想的她
在他人懷裡其實好好

我唔想hurt你但事實往往如此
已經無等佢番黎 只係成日念起佢
Same 佢真係俾左好多動力我
就係接受唔到 每晚訓唔著都諗有咩方法可以令佢信番我 但真係太遲 佢同個男仔講晒佢以前想我對佢咁樣做嘅嘢 以我全部都冇能力做到
男仔有錢返緊工可以即刻比到晒佢 我先啱啱畢業最需要人哋陪住嘅時候佢走咗 可能我條女一直需要嘅生活就係咁 多謝你呢師兄每晚都訓唔到
又唔食野 真係好痛..
我知咁長時間
你哋肯定經歷好多好多野
半年黎真心未脫到身我明白

想講 如果錯過了就錯過吧
人生就係咁樣
因為佢自己既心 去邊 你根本控制唔到

如果係人哋搶佢 你仲可以搶返黎
依家係佢個心唔會&唔再擺喺你度呀醒醒

開心啲啦正如post入邊都有其他人勸你做返自己感興趣既野
依家係你自己既生活 好好生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞