拍左六年 分左半年 放唔低

342 回覆
138 Like 48 Dislike
巴打因為咩事分手啊?
講出黎大家分擔下
岩岩分手都要時間放低嘅
何況你仲同佢拍左咁耐拖
身邊就好似少左一個親人咁...
巴打唔好迫自己溫書啦
落街行個圈先啦
應該冇 我就將會有 所以ching..下個更好 難得遇到個都係拍左6年結果都要分手嘅人
我係靠交友app分散注意力走過來的
收皮啦垃圾
有睇醫生,但唔覺得有咩大幫助⋯⋯而且我本來就無咩朋友傾訴下
都係個幾樣野啦,無將來 無詳細計劃
女人好決絕,講左分手就好難番轉頭
加上佢又有新歡,新鮮感同刺激
樓主加油,大家都係過來人,捱過呢段時間就無事的。
對方覺得冇將來同計劃?

拍左五年
我諗對方都會有結婚嘅打算?
係,但其實我都有結婚打算
不過佢好似無以前咁愛 愈黎愈冷淡
你有結婚嘅打算 對方都覺得冇將來.....
佢嘅將來唔單只係想要結婚啵....

中間係咪發生左啲咩事啊?
有冇返教會? 教會有提供好多輔導/支援
就算唔係教徒都歡迎
利申:識咗一班教會fd 我冇信 佢吔亦冇嫌棄我
無特別事情發生⋯
無返教會,身邊無咩朋友信 我自己都唔信
要俾機會自己走出宜加呢個困局
去進修吓或做吓義工會有精神寄托 亦可識多班朋友
返教會係唔使朋友帶嘅 自己亦唔使信  你可以話嚟教會探訂吓人生就夠  我對教會朋友講到明唔信都唔覺受排斥 
巴打要積極少少  將思念變成祝福 然後再出發
我連門口都唔想出⋯
巴打,你有冇睇過呢個妹妹嘅故事?
http://meredith.com.hk/
無睇過
每朝都夢到佢 之後先醒
傻既 你讀busi 第時出嚟做野圈子更加大啦 有咩好驚?回不去的那天就往前跑吧~

利申: 有口話人冇口話自己 我都係同佢拍咗6年拖 散咗2個月
唔好拖累人啦,人地覺得唔啱咪走,有感情唔係大晒
你地雙方都值得更好
我果陣同居置家都有爭執,開心都攪到大吵大鬧收場
女人係用黎錫架做男人有時行多步讓多步體量下對方,希望巴打順順利利喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞