拍左六年 分左半年 放唔低

342 回覆
138 Like 48 Dislike
但都有好長時間要捱
樓主比個機會人啦 溝吓你個ex 佢哋可能更開心呢
我都祝福佢地
女人撇男人好決絕,move on 吧
咁依家仲有無聯絡呀?
同意
但你有新嘅就會放得低,好老土,但時間沖淡一切,將來望返轉頭呢6年真係過眼雲煙
我都拍左六年分左4個月 放下啦 佢都咁絕 唔好再作賤自己
佢有新一任?
都要岩feel先有新
我好掛住佢
訓唔到呢⋯⋯
我都係最近散左,拍左拖5年幾 ,仲有埋抑鬱症 焦慮症
我都唔知可以點做
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站 www.help4suicide.com.hk。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:上午六時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:下午8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》
係 明明Final exam書都未溫完
但就念佢念到訓唔著
有冇睇醫生食藥?
有冇自己主動揾人幫,例如揾朋友傾或心理輔尊?
廢事佢覺得我騷擾佢啦
算啦,當初分手之後,如果有心,就應該盡力箍煲,依家無啦啦仲要去人哋樓下等人,會唔會太奇怪呀,放過人放過自己,唔好再做痴漢喇...

無乜嘢可以做,打下飛機囉,你想見佢無非都係滿足下自己嘅慾望,或者睇下仲有冇得返轉頭,但係既然你都估人哋有下一任,就太遲,算啦
你都係鳩痕想屌閪過聖誕姐
諗起段水流大師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞