拍左六年 分左半年 放唔低

342 回覆
138 Like 48 Dislike
想1st hon睇下遲啲可唔可以讀到好啲既master
但我上個sem係final個時散
CGA由3.6x跌到3.502
今個sem應該無3.5 跌出1st hon啦
想知巴打復合故事
利申:巴 拍左十年散左半年,自我同忽略佢感受令佢離開左我,目前沒第三者,雖然最近見過面有返聯絡但忽冷忽熱
你讀咩科
可以追1st hon既Gpa應該唔差 應該唔會咁多挫折嫁喎

都要照生活既 長期作戰呀麻
有時睇新聞睇到成晚好難受 所以宜家都盡量少睇 得閒有日一次過睇翻曬就算 唉

同埋ust啲人唔係好chur咩 應該多啲人有事業心

我都係無咩peers係有一樣既vision同事業心 有時都幾lonely
拍短你一半時間,分開咗一個月到,自覺有排先會放得低
巴打點解仲可以同佢見番面
我ex依家好抗拒我
唔駛新一任啦
你同佢拍拖嗰陣已經帽撚到落腳指尾啦
放手啦

利申 識話人唔識話自己
我讀business呀
依家經濟唔好 啲公司headcount cut左好多
我綠到成隻史力加咁 都唔捨得放手
講出黎真係人唔笑 狗都吠
我都係business 但先yr2唔知搵grad job咩環境

Maybe defer一年做多年Intern拎return lor
講到幾撚長情但係會搵ptgf
抵死啦
我試過拍左五年,分手後幾年都仲會發夢見到佢。
頭兩年訓醒難免會哭,而家都間唔時會夢見佢,因為五年唔係短既時間,好似童年回憶一樣,係唔會抺得走。又如何? 只係人中其中一段經歷而已。
有失必有得,得到既唔一定係第條更好既女,但起碼多左時間,多左機會去再發展自己。
相比一些廿幾歲就結左婚咁又一世既人,我覺得自己既生命精彩好多
巴打加油呀 你念住做邊行?
類似姐 但齋傾計 無約過出黎
我唔想真係溝女搵水泡
廢事hurt到想認真既人
巴打都講得岩
但依家真係好難捱
講真,拍咗咁耐佢咁快搵咗第二個仲要唔想理你
一係就佢一早對你淡晒(無論係你仆街定佢仆街)
所以算鳩數啦,無咁快忘記到嘅,慢慢SAD完再諗新女好過
讀緊Acct 做Bank掛
我同佢都同居左幾年 佢好大部份既野都仲係我度
但前派話想上黎執哂所有野 但佢放左飛機無黎
好多人都咁講
但我依家真係好反反覆覆
一時好掛住 一時想放棄
銀行依家headcount都少左好多
Interview啲題目都好難
英文真係好重要
巴打,唔好因為第三者而令自己意志消沉
積極充實自己,佢自然會見到你嘅改變搵返你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞