Mystery Ranch同好[8]咪幫襯18樓 靜靜地贏得唔得

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
真係唔知點解香港嘅潮流用家咁抗拒人地同佢同同一款
好似揸車咁,見到人地揸同款唔係應該開心有人同自己喜好相近又可以識多個車友交換心得嘅咩
係咪其實潮物用家只係透過用潮流去確立自我感覺良好同埋獨特性根本唔係真心欣賞果個牌子
又或者咁講,一樣嘢多人用,唔理咩原因都好,就已經成為咗潮流,所以又要多人交流又唔想佢“潮起咗”,其實係冇得並存嘅
真心欣賞根本dont fking cares
唔通Eason 紅咗班連登仔又要反
咁欣賞一件物件同欣賞一個人牽涉嘅嘢又唔一樣嘅

黑色2 Day 未開盒 S/M size
某C 網買搵朋友帶返香港
$1480/ $1750連創毅黑色Removable Stick It
有無人有興趣?

https://t.me/cannedpineapple0501
有冇全新front
搬屋清位
OV innovation 做特價,cache 都有做特價。
佢隻Foliage Green 係咪同MR 隻Foliage 色同色?
有無巴打有興趣買OVI cache 直寄香港
大約運費係18-20USD
打漏咗
想share 運費
有意,tg傾?
https://t.me/xanxusss
集運平好多
佢寄去集運都3.5 bucks 再等一個月到香港集運倉再起碼等5日寄到取貨點再要出去拎 運費起碼$40 HKD
直寄就17bucks (一塊cache 計算)寄到屋企

相差8 bucks 抵唔抵就見人見智
美製HIP MONKEY好似好難搵咁
$1400 收咗個拉鏈膠不完美嘅黑色1 Day
不過個頂會下榻,點搞
有冇圖睇下?
開咗新post,但推完呢個先
Mystery Ranch同好[9]Built for the Mission
https://lihkg.com/thread/1977183/page/1
我見創毅有得整zip,佢fb 有相,可以參考下,1dap 如果唔塞滿個袋個頂係會榻,一係頂個隔唔放咁多野,一係試下打開main compartment,最頂位置有個圈,扣個袋仔既話可以頂番起個頂小小,順便當分多格岀來用
coyote好似最難搵
成堆黑色袋想買下其他色
有隻9成新2019 mc色 1dap想放,有冇人有興趣?
新手想問下3day係咪bvs最好
想請教一下,(Mystery ranch 2 day black S/M)...S/M同M/L個分別係咪係個背板Size到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞