Mystery Ranch同好[8]咪幫襯18樓 靜靜地贏得唔得

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
想放1 Day(送埋個MR側袋),有意PM
如果想買側袋應該去邊到買
一入post頭幾頁就有笑料
除左18樓 香港有冇地方賣美製hip monkey
本來見d料一樣都諗住買越南製 但d色真係差好遠講真有d樣衰
美製隻狼棕同黑色好靚
上個post有人話UA會塌,我反而未試過
反而1dap/ ASAP個設計會塌
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
有個二手2017年版既MC色ASAP想放,好少用好新,無污糟,放$2000,有興趣既可以留TG
人血饅頭王HK Apocalypse 梁樂聞無去過示威!搵黃色經濟圈水原來真藍絲,俾咗資料小心!
https://lih.kg/1773154
你早1個月講我即收
巴打買左啦?
買左1day mc色雖然我都中意但asap係正d
收完個asap賣返個1day出去
又係喎
有個二手2017年版既MC色ASAP想放,好少用好新,無污糟,放$2000,有興趣既可以留TG

拉鏈真係死症
Btw 17年幾L?
拉鏈其實用幾次已經係咁,2017年好似15L
女仔,高15X,嚟緊會工作假期,因為已經會帶大喼,所以呢次唔諗住大背囊做背包客,淨係想要個應付日常但又夠容量嘅,Urban Assault 18係咪最好選擇?
我用緊UA 都冇塌既問題
賣左了
恭喜晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞