Mystery Ranch同好[8]咪幫襯18樓 靜靜地贏得唔得

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
邊度有依條野賣
想買嚟做edc 貪佢可以分開裝laptop
coulee 唔係咁啱
有無其他推薦
定係買其他牌子算
有時間可以去Go Wild慢慢玩下UA24
我覺得D間隔好實用下
睇下會唔會帶得多野出街 如果揹野重有yoke同無yoke都好大分別下
利申本身有背痛
下年新版 1 DAP係fixed yoke 唔知咩環境
日本一早有包膠.上年講定Fixed yoke不了
想問大家知唔知唔見左2days個belt (係跌左一邊)應該點搞
我用緊

之前年少無知喺18樓買

巴打我多口提提你,呢款個腰帶係拆唔到架,買左先留意到有少少唔開心
岩岩買左隻新款,腰帶可以成條拆走
咁大鑊 仲諗住買個UA24 之後下年買個1DAP
一直都講緊要買1dap就快,遲D狗也不屌
我反而想放個1dap未改版黑色 跟住睇返好似絕版咁
已經向大包發展
Overload,ROUS等等,小包已經滿足唔到我
年紀大左背痛揹唔到太重 20L full loaded已經係極限 不過換左個有yoke既front真係好左 起碼捱到揹足一日先攰
我知佢新款有得拆呀,方便好多,就係咁先唔開心

不過我已經plan緊買多個再大d嘅 Ravine 50 返黎J
本來我想買2day,不過搵唔到黑色,結果揀左呢個
下個月去日本實戰
我想買SATL

1DAP係唔係橙色MR logo就係fixed yoke版?
唔係,logo顏色睇年份,fixed yoke版你睇有冇得較背版就知
軍款上新下舊
Suburban 試下

前排去左cwb 好多款,有d應該係日本水貨
https://suburban.com.hk/collections/mystery-ranch
睇facebook group笑到個肚痛
提提大家UA,hip monkey同bop係有假貨,
買之前睇睇賣家同商店信唔信得過
想問下2 day痴patch個位咁窄,有冇方法可以extend到?
唉 要去搵下...
舊版係唔係冇notebook間隔?
放水袋個個位擺Notebook咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞