Mystery Ranch同好[8]咪幫襯18樓 靜靜地贏得唔得

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
請問backpack 帶尾果種魔術貼帶有無代用品賣(一卷自己剪)
原廠果隻覺得quality 都唔太好同埋太闊
3M有出一卷卷嘅
2day我既,單邊俾老婆當湊B袋同走佬袋

✌🏼✌🏼
patch 係咪大過魔術貼位?
清房:
以下全新
Hover 50 (52L) M Size 綠:$1200
Sweet Pea 33L日版紫心蕃薯 M/L size:$1700
日版斜揹美製Mod Load Cell 黑色13L:$800

以下用過一次
永高行Mule 23L Desolve Bare M size:$2000

全部有單

tg: https://t.me/cannedpineapple0501
大少少,貼多個又唔夠位,好尷尬
真係好細
焗你升級
我覺得佢成個袋都唔算好大
講緊個魔術貼位
我知呀,不過想講埋成個袋都唔係好大...我爬文見到好多人覺得太大日日用麻麻地...

個patch個位想打直又怕甩,打橫又用唔哂...貼多個又唔夠位....可能要自己訂做先得
都要睇個人習慣
有啲人PUBG 上身帶勁多嘢又laptop 又萬用刀又豬咀又做gym衫褲鞋毛巾又相機
咁27L 可能真係唔夠(特別係你仲要帶BB 用品)
清房:
以下全新
Hover 50 (52L) M Size 綠:$1200 $1000
Sweet Pea 33L日版紫心蕃薯 M/L size:$1700 SOLD
日版斜揹美製Mod Load Cell 黑色13L:$800 $700

以下用過一次
永高行Mule 23L Desolve Bare M size:$2000 $1800

全部有單
再減,只限今個星期,就嚟俾老母掟晒啲袋出街

tg: https://t.me/cannedpineapple0501
不過講真,我第一次買呢啲款既backpack,上身既感覺好舒服,唔似其他袋會好似好扯低你咁....(唔知明唔明唔識形容)
有買貴冇買錯👍🏾👍🏾
呢句真 不過個個拎上手都話個袋重
2day冇咗腰帶同BVS,同真正MR背負系統仲有好遠距離,我建議你下一個直上軍版,你到時會明白點解佢賣咁撚貴
軍版仲重,但襟捱+揹得舒服
不過3 Day 個腰帶都流流地
希望民版下一代加兩條molle 扣下小包水樽袋就好
就係用緊ASAP呀
揹上身真係完全唔覺重
不過條腰帶唔多得 好似舊版果條仲好D
就咁拎起好似係有啲重量,但上左身又唔同左
真係巧貴貴....呢個2day冇咁快會爛掛🤣
講真
剩係美國人人工都加$500
BVS 睇又值$300
容量大咗又值$300
多咗對腰帶又值$200
個美國tag 值$100
入面民款Laptop 袋/軍款molle帶搵創X 整都起碼$300

2 day$1791, 加返上面條數咪差唔多
Google live wings
Asap呢啲細袋冇腰帶影響不大,仲頂得住,我嗰兩個都係40L左右,擺晒嘢用腰帶差好遠
正常都有排玩嘅,我隻Komodo Dragon 粗用咗幾年仲好靚仔
不過無腰帶嘅話其實yoke 嘅效用會大打折扣
yoke 嘅貼服度要有腰帶嘅加乘效用先達到100% (以我用Front 嘅感覺)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞