Mystery Ranch同好[8]咪幫襯18樓 靜靜地贏得唔得

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
日本網店Sweet Pea 紫藍做緊7折
但個order 仲未confirm
(18樓應該無權報串掛,佢都無賣呢隻色)
tree house 呢一款大家有無咩評價
想買prizefighter 邊到有得買
各位師兄
咁想請問下 曾經係咪出過黑色3day bvs
hip monkey好唔好用
係.不過絕咗種,應該都唔會搵到全新
佢幾耐會更新一次呢
會唔會出反黑色架😫 好怕佢突然出反黑色
每年Military Catalog會改款一次,可能有加減又或不變
好似3dap咁 2013-2016,2017,2018-? 改款時間唔定
MR 16年之後得MC同CB色(BK同其他特别色可能有訂製,不過流出機會不大)
我覺得MR Military出翻BK嘅機會不大

走轉樂天就敗咗幾個日本限定(18樓有得賣先報串啦),仲有兩件係美製,個Sweet Pea 6折
不過用官方代運都唔平
又見紫心蕃薯 不過我可能遲D都鍾意鮮色袋
兩三年前仲覺得買ASAP就夠 唔洗嘥錢買3dap或大容量袋
點知之後....
好抵買嚟落759 入貨都抵
咁又係.而家個價比兩年前貴咗成千
兩年前3dap先$3400.個時覺得$3400買個袋好on9
點知夠膽死改版加1千,我去ebay碰下運氣唔好
而且我要個D款佢都冇嫁啦
高168絲用sweet pea 會唔會好大個?
搵黎搵去都唔見有唔係紫色既sweet pea 賣
係我講果個網見到有BK同CB喎,不過你要揾代購
同問
想問sweet pea 係咪有兩個size?
我見到有個人地放既L size 怕太大個
MR size 係指背負長度,我比較熟悉Military方面
不過SWEET PEA舊碼應該係S,M/L,我唔知而家係咪分S,M,L
如果係新L 就唔啱你
你睇睇日本官網
https://www.mysteryranch.jp/Packs/detail/19761028/
Thx巴打
Sorry 未用過比較多問題
見到好似係舊版黎
幾抵,仲有優惠券用平1500羊
原來睇真啲
Sweet Pea 完全無內格,個頂得一個頂格
好撚on9
仲咩唔睇清楚內籠先呀
你內籠仲要冇molle,加袋仔都加唔到
呢part Coulee 完勝
不過新Coulee 個腰帶唔同色好柒

想問個袋右側果撻野有冇得救?唔知搞咩,唔似hi花(洗過唔甩色)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞