星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
yes
佢好on9
完全容不下批評聲音
但就成日講到自己幾大方幾中立
人唔笑狗都吠
得閒要推下post
如果唔係佢見到我哋唔理佢實好傷心
訓教前推推
條傻閪長期mon住個post
Cap圖放上網,淨係識小圈子......
成班on9奉承佢,佢真係好可憐
一個post就搞到佢頂唔順又發癲了
為左樓主一個post
截至目前,佢一晚連發4個post
今晚又要通頂係度清「25仔」
嬲撚到佢呢

佢可能會繼續狂發post
話又清左第四輪第五輪
開台仲會用成粒鐘瘋狂狙擊鬧呢個post
但最後又會講句「呢啲無聊人唔洗理」
明明自己就係最care果個
樓主就訓個靚覺
佢就仲係度通宵清緊「25仔」
(仲唔知係咪真係清到)
諗起都好笑

樓主你呢招絕呀
佢聽晚好似live
而家掛住清25仔乜準備功夫都唔使做喇
淨係發癲係咁鬧呢個post已可以完場
然後佢D 19信眾就會課金安慰佢
諗下都fatfat

唔好諗捉鬼喇驚你訓唔著啊
集集扮到唔care 但一有人話佢就嬲到仆街。平時節目好明顯無點準備 另一主持講個時一係就讀觀眾留言阻撚住哂 一係就應對唔到個主持係到講返啲台務/串佢youtube 啲人 。口講話唔係為錢 話啲裝備過百萬 但又係咁r 人入會 真係肉尻酸
佢清到今朝
但仲未清到我
利申:冇like冇comment
exact7ly
真係唔好話人only針對佢立場啦 根本佢嘅態度就好撚有問題
就算唔理佢同呀梁博士個d藍到發黑嘅言論
平時個d呃like、一言堂有佢講冇人講、浪費節目時間鬧觀眾之類嘅行為已經好乞人憎
頂你個肺我睇你係為咗睇你個節目d內容唔撚係睇你鬧人呀嘛
之前有人善意批評下佢少少 已經唔係惡仲要冇粗口講吓
佢即刻嬲撚到連珠發炮瘋狂追住個人黎鬧話佢係鬼黎搞事叫佢躝屍gut路個D
屌你人哋講返聽咗四五年喇睇住你越變越衰先出聲咋
一個淨係識望住個facebook同chatroom見到讚嘅就打飛機少少批評都唔撚接受到嘅人
真係好撚可悲
佢見到你呢個reply應該又激撚到彈起身繼續清過
on99
諗返自己竟然聽咗佢d節目咁撚耐都有d羞恥
真心除咗車波馬財經個d聽都唔撚明嘅野其他都會禁下聽下覺得幾得意
但自從個仆街騷佬群d 19奶晒鞋底之後
佢對觀眾D態度越黎越閪 節目又揸流攤淨係讀chatroom內容係靠其他主持頂住咁
都係覺得早走早著
講到咁唔撚係立場行先喇掛
到反送中呢期佢d言論越黎越仆街我就一直等緊人清算佢
等佢唔好成日喺個同溫層到打飛機自high
可能佢覺得自己已經有一班信眾就乜都得喇
但唔好覺得奉旨要一世支持你
觀眾有能力推你上高位 都可以有能力拉返你落來
呢d唔係淨係搞9你係民意體現呀仆街
建制深紅藍絲嚟,唔會去聽
咁幫手share 出去
所以佢同狗共一撚樣
我都聽左一段時間
開頭都幾buy 佢
佢反美唔撚緊要
狗共ga陰謀論佢一d都冇講
只係講狗共點樣發展
仲有冇花生
佢完全唔接受負面批評
做人冇公關 食屎啦
你冇like?
你冇like 冇野睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞