星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
前排CC台講光明卡,佢又講搵埋TVB D細茄講
但前幾季係咁屌人話唔再講光明會共濟會小學雞話題
今日的我打倒昨日的我
睇黎你有追開
我冇睇佢好耐
冇追開,果次見佢有講光明卡入左次睇下咩,但成個鐘冇內容,雖然飛住睇
佢屌9你唔鐘意唔好睇架
未送中前一個月無聊睇下佢讀新聞講陰謀論
當笑話睇
最記得反送中二百萬之前話會落場行
當日係寫字樓直播9UP要行街觀眾拍埋比佢
第二日又話好自豪係香港人有份咁
假到爆之後冇再睇

佢話proud of 自己係一個香港人
出面而家啲網台節目多到唔訓都睇唔完
做咩咁睇唔開走去睇星滙網
之前睇佢ji
而家冇睇啦
上年6月之後露晒底,老實講無Castiel佢根本就係嚿屎
慘就慘在 Castiel同佢好fd
加上而家有利益
難搞難搞
冇聽錯
Castiel 以前都有上高登
唔出奇嘅,C思想比較開明啲。
無所謂尊重佢啦,當然如果佢solo做我一定會支持。
見到仆街台長群埋班藍絲KOL上黎睇吓有無人公審佢
C有咩利益? 講多少少 唔想佢墮落呀陰9公
明明有料係冇時間冇資源
感覺C只係太有義氣所以比條仆街食住
利益都係9估
冇證據 冇資料
佢個台吹到用左好多錢set up
咁C緊係留啦
https://www.youtube.com/watch?v=Swqb2bpcFOU&t=5298s

好想睇一集燒山VS梁博

政治黎講Adam 真係廢
返去做統計 講美國陰謀論算啦
仲有仲有 如果美國好似中國咁 睇你敢唔敢講講美國陰謀論
你都係活係美國言論自由之下

圍爐取暖
想走中立路線既生意人而已

陰謀論聽下都ok既

講時事既時候,都有好多大中華膠意識,阻礙左理性思考。

其實幾反映到佢一代人既想法,上街無問題,但唔好搞事。明知個制度不公平得離譜,但因為自己有少少錢可以過世,理得其他人死。

政治污漕所以有關政治既都係仆街
林鄭靠大陸搞香港人,仆街
搞政治既人都係政棍,仆街
全世界都係仆街,反抗既人阻住佢,都係仆街。

得閒可憐下社會低層,屌下高官政棍
保證最少人反對,咁個台咪多人聽囉

但如果社會上,因為721之類既事,條中間既線shift左,佢又shift得慢,咪會俾人發現佢係專登走中間路線。唔係真係包容唔同聲音。

簡稱露底
好中肯

佢標藍都冇咁嬲
但係佢標中立

中立條毛咩

5警案冇記者
一定告唔入
記者好撚重要
佢地拎外國記者同香港比
唔去比較美國人可以拎槍
弱撚智

命有女事主非禮案
解釋大話連篇

真係得啖笑

真係膠架wor
2,3年前已冇聽
就算未有反送中佢地一向用陰謀論做包裝來洗腦
潛台詞係全世界所有壞事都係美國做
極少講大陸,似收order專門抹黑美國
Adam根本係一條藍絲廢中
靠佢老婆科水先維持到個台
自己又無料到,扮ibm前員工,之後俾人踢爆原來唔係ibm做
陰毛背後
叫佢番巴基斯坦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞